Hlavní obsah

Střelec, který v Raškovicích zabil dva lidi, se chtěl ve vazbě otrávit

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Jednatřicetiletý muž, který je obviněn z dvojnásobné vraždy v Raškovicích z loňského listopadu, se podle informací Práva v ostravské vazební věznici pokusil o sebevraždu.

Foto: Novinky

Místo střelby v Raškovicích.

Článek

Mladý učitel, který zastřelil sedmnáctiletou dívku a jejího třiasedmdesátiletého dědečka, zřejmě psychicky nevydržel čekání na soud, před kterým má stanout v nejbližších týdnech.

Záchranná služba zasahovala v ostravské vazební věznici 1. května v časných ranních hodinách. „Jednatřicetiletý muž měl poruchu vědomí, stav nasvědčoval možnou intoxikaci léky. Přepravili jsme ho k ošetření do Městské nemocnice v Ostravě,“ uvedl mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Místo střelby v Raškovicích na FrýdeckomísteckuVideo: Jiří Forman, Novinky

Mluvčí nemocnice Magda Otáhalová potvrdila, že ošetřovali vězně. „Přivezli ho v ranních hodinách s podezřením na intoxikaci. Byl mu proveden výplach žaludku a po poledni ho ozbrojená eskorta přepravila do Brna,“ dodala mluvčí.

Vedení věznice se k incidentu nevyjádřilo.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám