Hlavní obsah

Seniorovi došly peníze na sex, tak zastavil prsten. U vyrovnání asistovali strážníci

Zlín

Neobvyklý případ řešili v polovině června strážníci ve Zlíně. Dorazil za nimi 74letý senior s tím, že mu prostitutka odmítá vrátit zlatý prsten, který u ní nechal jako zástavu. Strážníci si ženu předvolali a dohlédli na dodržení dohody a zaplacení služeb.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Senior podle svých slov strávil nějakou dobu v jistém privátu u jedné paní, kde docházelo po vzájemné dohodě k poněkud komerčnímu intimnímu sblížení,“ popsal začátek příběhu mluvčí městské policie Pavel Janík.

Muži však došly peníze dříve než chuť, a tak se s 51letou prostitutkou dohodli, že jako zálohu na další služby žena dostane 200 korun a zlatý prsten.

Vše ale nešlo úplně hladce, protože si muž přišel postěžovat strážníkům, že prsten nedostal zpět. Ti po vyslechnutí jeho příběhu zavolali dotyčné ženě, aby přišla na služebnu, aby se vše vysvětlilo.

„Přibližně o půlhodinu později pak skutečně dorazila 51letá žena, která vzápětí potvrdila slova oznamovatele s tím, že mu prsten klidně vrátí, když dodrží, co slíbil, a zaplatí,“ konstatoval Janík.

Za přítomnosti strážníků senior doplatil 800 korun a prsten dostal zpět.

„Než dotyčný opustil objekt městské policie, strážníkům si postěžoval, že navíc zbytečně utratil další peníze za lubrikační gel. Ten totiž nejenže vůbec nepotřeboval, ale navíc ho u své dočasné známé nakonec zapomněl,“ uzavřel mluvčí strážníků.

Reklama

Výběr článků

Načítám