Hlavní obsah

Řidič na pervitinu ujížděl policii rychlostí 180 km/h, ze zatáčky letěl v kotrmelcích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobruška

Na pohled hrozivou nehodou, která se ale nakonec obešla bez zranění, skončilo pronásledování zdrogovaného řidiče na Rychnovsku. Muž v osobním autě před policií ujížděl rychlostí až 180 km/h. Šoféra nakonec zradila zatáčka na mokré silnici, ze které vyletěl. Před pádem zpátky na zem se s vozidlem několikrát přetočil. Honičku zachytila palubní kamera v policejním autě.

Řidič ujížděl před policií rychlostí 180 km/hVideo: Policie ČR

 
Článek

Policie ve čtvrtek večer kontrolovala provoz v Dobrušce na Rychnovsku na silnici I/14, když kolem ní projelo směrem k obci Chábory auto Škoda Octavia. Policisté chtěli řidiče zkontrolovat, ten ale šlápl na plyn a ujížděl před policejním vozem rychlostí až 180 km/h.

Řidiče s čerstvým covidem a policií v patách zradila zatáčka

Krimi

„Při předjíždění dostal na mokré vozovce smyk, přejel do protisměru, kde v příkopu narazil do stromu a následně se ještě několikrát s vozidlem přetočil,” popsala v pátek případ mluvčí policie Eliška Majerová.

Foto: Policie ČR

Pronásledování řidiče na Rychnovsku skončilo jeho nehodou.

Jednatřicetiletý řidič vyvázl bez zranění. Dechová zkouška na alkohol byla u něj negativní, opačně tomu ale bylo u orientačního testu na drogy, který ukázal čísla ohledně povzbuzující zakázané chemikálie pervitin a také marihuany.

Jede šíleně, hoří mu kolo. Policie zveřejnila pronásledování kradeného audi v Praze

Krimi

„Muž byl vyzván k lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu, kterému se podrobil. Následnou lustrací policisté zjistili, že muž není majitelem vozidla a ani nevlastní řidičské oprávnění,” zmínila mluvčí.

Foto: Policie ČR

Řidič ujížděl před policií rychlostí 180 km/h.

Případ policie prověřuje zatím jako neoprávněné užívání cizí věci, za což hrozí až dvouleté vězení. Vyšetřování ale ještě není podle Majerové u konce a další právní kvalifikace má být ještě stanovena.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám