Hlavní obsah

Agresivní řidič jel městem 140 km/h. Nepomohl ani zastavovací pás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svitavy

Ani zastavovací pás nepomohl policii proti ujíždějícímu řidiči na Svitavsku. Jel agresivně a ve městě až 140 km/h. Nakonec se vzdal.

Kde jiní jezdí 50 km/h, ujížděl policistům stočtyřicítkouVideo: Policie ČR

 
Článek

Policejní hlídka chtěla auto zastavit v sobotu po desáté hodině večer v Litomyšli, ale řidič sešlápl plyn a začal ujíždět. Úsekové měření mu ve městě na padesátce naměřilo rychlost 140 km/h. V jednu chvíli najel do policistů a poškodil jejich auto.

Řidič pronásledovaného audi srazil policistu, pak se ztratil na D1

Krimi

„Ulicemi města i mimo ně jel vysokou rychlostí, kličkoval, ohrožoval projíždějící vozidla, proto hlídka použila zastavovací pás. Přestože tento donucovací prostředek zapříčinil proražení obou předních pneumatik, pokračoval v jízdě,“ uvedla mluvčí policie Eva Maturová.

Muž podle ní dojel do obce Radkov i s proraženými pneumatikami. Tam se vzdal policistům, kteří jej zadrželi s namířenou zbraní v ruce. Podle policie řidič nebyl pod vlivem alkoholu, ale měl pozitivní test na drogy. Navíc nemá řidičské oprávnění.

Agresivní řidič přejel strážníkovi v centru Prahy špičky nohou

Krimi

„Na základě těchto zjištění se bude zodpovídat z jízdy bez řidičského oprávnění, řízení pod vlivem návykové látky, dopravní nehody i neuposlechnutí výzvy,“ konstatovala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Kde jiní jezdí 50 km/h, ujížděl policistům stočtyřicítkou.

Reklama

Výběr článků

Načítám