Hlavní obsah

Řidiče s čerstvým covidem a policií v patách zradila zatáčka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petrovice

Nehodou pronásledovaného auta skončila policejní honička na Královéhradecku, kde hlídce ujížděl řidič osobního auta značky Suzuki. Muž nezvládl zatáčku a skončil s autem na boku. Jak se pak ukázalo, měl pár hodin starý pozitivní test na covid-19.

Pronásledování řidiče s pozitivním testem na covidVideo: Policie ČR

 
Článek

Policejní hlídka chtěla v pondělí zkontrolovat vozidlo Suzuki v obci Petrovice, řidič ale na signály k zastavení reagoval sešlápnutím plynu.

„Daleko neujel, protože po několika stech metrech nezvládl levotočivou zatáčku, sjel do příkopu, kde se vozidlo převrátilo na bok. Policisté za použití donucovacího prostředku (namířené střelné zbraně) zajistili 26letého řidiče,” informovala v pátek o případu mluvčí policie Iva Kormošová.

Mladík sebral rodičům auto a v noci u Prahy zabloudil, před policií vjel do křoví

Krimi

Muž jel v autě sám a z nehody vyvázl bez zranění. Orientační dechová zkouška na alkohol i test na drogy byly u šoféra negativní.

„Co měl však pozitivní, byl test na covid, což mu ten den v podvečer potvrdila zaslaná SMS,” zmínila mluvčí.

Jede šíleně, hoří mu kolo. Policie zveřejnila pronásledování kradeného audi v Praze

Krimi

Z evidencí rovněž vyplynulo, že tři dny před policejní honičkou ho jiná hlídka přistihla v centru Hradce Králové za volantem s pozitivním orientačním testem na drogy.

Policie případ pošle do správního řízení, muž navíc předložil řidičský průkaz s propadlou platností.

Foto: Policie ČR

Pronásledování řidiče s pozitivním testem na covid

„Zda se dopustil trestného činu šíření nakažlivé nemoci, je předmětem dalšího šetření. Pokud ano, bude mu hrozit trest odnětí svobody od 6 měsíců do 3 let vězení,” dodala Kormošová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám