Hlavní obsah

Muž rozdával v Brně věci z cizího mercedesu kolemjdoucím, zachytila ho kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Značné překvapení připravil lidem v ulici Cejl v Brně zatím neznámý muž, který se dostal do cizího nezamčeného auta, načež z něj začal vytahovat věci, které rovnou rozdával kolemjdoucím. Z vozidla tak zmizela například elektronika a hračky, celkem za 40 tisíc korun. Policie po muži pátrá a obdarované vyzvala, aby věci vrátili. Ojedinělou situaci zaznamenala bezpečnostní kamera.

Muž rozdával z cizího auta věci kolemjdoucím Video: Policie ČR

 
Článek

O případu z dubna v pátek informoval mluvčí policie David Chaloupka. Muže ze záběrů kamery se dosud nepodařilo dohledat, policie se proto nyní obrátila na veřejnost s prosbou o pomoc s jeho ztotožněním.

Devatenáctiletý mladík podezřelý z krádeže si pro odvoz věcí zavolal taxík

Krimi

„Muž procházel kolem zaparkovaných vozidel, kde jej zaujal stojící bílý mercedes. Když jej míjel, zkusil vzít za kliku. Sám byl asi překvapen, že se mu dveře otevřely. Pro policisty neméně překvapivé bylo to, co následovalo,” sdělil mluvčí.

Žena šla nahlásit krádež auta. Před brněnskou služebnou jelo přímo před ní

Krimi

Podezřelý vůz prohledával a nalezené věci rovnou rozdával zaskočeným kolemjdoucím.

Mladý nezmar bez řidičáku kradl v Brně autobusy

Krimi

„Děti tak s radostí přijímaly plyšáky, dospělí zase značkové oblečení, elektroniku nebo potraviny. Méně už byla nadšená majitelka vozu, které způsobil škodu téměř čtyřicet tisíc korun,” zmínil Chaloupka.

Foto: Policie ČR

Muž rozdával z cizího auta věci kolemjdoucím

Policie žádá všechny obdarované, aby věci odevzdali policii. Informace k totožnosti muže čekají policisté na lince 158. Případ je prověřován jako krádež. Ze záběrů lze podle policie usuzovat, že muž mohl být pod vlivem návykových látek.

Reklama

Související články

Zloděj ukradl v Brně popelářský vůz

Svůj popelářský sen si asi chtěl splnit zloděj v Brně. Před několika dny odcizil vůz na svoz plastového odpadu a následně ho odstavil v jiné obci. Po pachateli...

Výběr článků

Načítám