Hlavní obsah

Žena šla nahlásit krádež auta. Před brněnskou služebnou jelo přímo před ní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Příběh s dobrým koncem zažila žena z Brna. Nejprve jí zloděj ukradl auto z garáže rodinného domu, když vyrazila všechno nahlásit, potkala před služebnou odcizený vůz i s cizí posádkou. Zadržení mužů pak bylo otázkou chvíle.

Ženy pronásledovaly ukradený automobilVideo: Policie ČR

 
Článek

Sedmadvacetiletý recidivista se vloupal do domu na konci října v městské části Bystrc. Poničil garážová vrata a sebral vše, na co přišel. Mimo jiné elektrické kolo a klíče od auta, se kterým odjel.

Nechci otravovat, odmítal v Brně pomoc zraněný mladík s pěti promile

Krimi

Majitelka zjistila nemilou skutečnost ráno a vyrazila s dcerou vše ohlásit na služebnu. Když odjížděla z policie na úřad, čekalo ji překvapení.

„Nedávno odcizené subaru totiž jelo přímo před nimi. Na tísňové lince tak ženy zalarmovaly policisty, kteří se za nimi vydali. To už si ale dvoučlenná osádka v kradeném automobilu za sebou povšimla nezvaných hostů a pokusila se je setřást,“ uvedl mluvčí policie Petr Vala.

Řidič se čtyřmi promile kličkoval Brnem. Zadržel ho pohotový svědek

Krimi

Jenže ujet se řidiči nepovedlo, protože zajel do slepé ulice, odkud chtěl vykličkovat pryč. Žena mu však zatarasila cestu autem. Poté se muž pokusil utéct po svých, ale to už byla na místě hlídka, která ho zadržela.

Policisté zjistili, že jde o recidivistu, který má na svědomí mnoho vloupání a krádeží. Další skutky mu zřejmě ještě přibudou. „Jako bonus se navíc šofér, který má několik platných zákazů řízení, bezdůvodně odmítl podrobit testu na drogy. Z místa tak putoval přímo do policejní cely,“ shrnul Vala.

Foto: Policie ČR

Ženy pronásledovaly ukradený automobil

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám