Hlavní obsah

Čerstvě propuštěný mladík utíkal před policií po střechách domů v Brně

Brno

Mladíka na střechách domů pronásledovali v neděli policisté v Brně. Snažil se před nimi ukrýt, protože ze skladu ukradl krabici s alkoholem. Zadržen byl 12 dní poté, co opustil vězení.

Muž na střešeVideo: Policie ČR

 
Článek

Dvacetiletý mladík se po vstupu do prodejny nezdržoval procházením regálů, ale rovnou si to namířil do skladu. Tam popadl první krabici s alkoholem a zmizel na dvůr. Jeho počínání si však všimla ochranka, která přivolala policii.

Lupič sebral na pumpě v Brně desítky tisíc

Krimi

„Muž přelezl bránu a dal se na útěk. Snažil se před policisty ukrýt na střechách domů. Při pátrací akci zahlédla hlídka osobu odpovídající popisu, která jako smyslu zbavená přelézala zábradlí, přeskakovala mezi domy a hazardovala se svým životem,“ sdělila mluvčí policie Petra Hrůzová.

I přes dobrodružný útěk byl nakonec muž zadržen. Policisté zjistili, že jde o recidivistu s bohatým rejstříkem, který byl před 12 dny propuštěn z vězení. Odpykával si tam trest za krádež.

„Akce se naštěstí obešla bez zranění jak podezřelého, tak policistů. Recidivista byl pod vlivem návykových látek, což prokázal pozitivní test,“ uzavřela mluvčí.

Foto: Policie ČR

Muž na střeše

Reklama

Výběr článků

Načítám