Hlavní obsah

Krádež luxusních hodinek z hotelového wellness v Praze, policie hledá muže z fotky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté vyšetřují krádež luxusních hodinek v hodnotě několika stovek tisíc korun, které zmizely z wellness centra jednoho z hotelů v Praze 4. Podle svědectví se na místě pohyboval člověk vydávající se za někoho jiného, díky čemuž získal klíče od cizí šatní skříňky. Bezpečnostní kamera zachytila muže, kterého policie hledá kvůli objasnění okolností případu.

Foto: Policie ČR

Pátrání v případu krádeže luxusních hodinek

Článek

Mluvčí policie Martina Špryslová v úterý informovala o případu luxusních hodinek zmizelých koncem května z šaten hotelového wellness. O jakou značku se jednalo a jakou měly přesně hodnotu, policie nesdělila, mluvčí uvedla hodnotu v řádu několika stovek tisíc korun.

„Neznámý muž přišel do hotelu v Praze 4 a vyjel výtahem do patra, kde se nachází wellness. Přišel na recepci, a jelikož chtěl do centra vstoupit, začal se vydávat za manžela paní, která byla v hotelu ubytovaná. Recepční mu uvěřila, protože jméno ubytované souhlasilo,” uvedla mluvčí s tím, že muž dostal klíč od šatní skřínky a vstoupil do wellness.

Vedle mačety a nožů ležely sonety. Recidivista se po přepadení skrýval v chatce

Krimi

Později šel zpátky přes recepci, kde klíče vrátil, a z hotelu odešel. Zhruba půlhodiny nato dorazil jeden z návštěvníků hotelu na recepci a oznámil, že se mu ztratily hodinky, které měl ve skříňce.

Foto: Policie ČR

Pražská policie hledá muže v případu krádeže luxusních hodinek z hotelového wellness centra.

Další podrobnosti policie nesdělila, k případu ale zveřejnila fotky muže. „Policisté potřebují mluvit s mužem, který je zachycený na fotografiích z kamerového záznamu, protože by mohl mít informace důležité pro objasnění případu. Pokud ho poznáváte, kontaktujte, prosím, linku 158,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám