Hlavní obsah

Do auta v Brně nasedl zakrvácený muž. Sotva řidič zamkl, přiběhl útočník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Pobodaný muž vyběhl předminulý týden z domu v Brně-Židenicích a nasedl do auta stojícího na silnici. Utíkal před útočníkem, který se ho pokusil zabít. Řidič, který byl náhodou lékař, zraněného dovezl do nemocnice. Podezřelého zadržela policie, je obviněný z pokusu o vraždu.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O případu z 25. března informoval v pondělí mluvčí policie Pavel Šváb. Auto, do kterého zraněný nasedl, stálo na ulici, protože řidič nemohl pokračovat v cestě kvůli popelářům, kteří blokovali jízdní pruh. Zraněný muž si sedl na sedačku spolujezdce a řidič zamkl auto.

Devatenáctiletý mladík podezřelý z krádeže si pro odvoz věcí zavolal taxík

Krimi

„K autu se přihnal agresor a začal lomcovat klikou. Řidič, shodou okolností lékař, z místa odjel a převezl zraněného do nedaleké Vojenské nemocnice v Brně. Tam se muž podrobil operaci, která mu zachránila život,“ informoval mluvčí.

Opilec mával v brněnské kavárně zbraní. Zpacifikovali ho policisté se samopaly

Krimi

Sedmadvacetiletý útočník se pak vrátil do bytu a přivolal policii.

Kriminalisté pak zjišťovali, co se stalo. Oběť se prý chovala k obyvatelům bytu „značně nestandardním způsobem a všichni pociťovali obavy“, nikdo však nezavolal policii.

Sedmadvacetiletý muž pak vzal „spravedlnost“ do svých rukou. Oběť bodl ve spánku. Nyní je již obviněn z pokusu o vraždu a hrozí mu až 20 let vězení. Soud ho poslal do vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám