Hlavní obsah

Dívka zneškodnila chlípníka v Praze ránou mezi nohy

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Osahávání a svlékání se musela bránit dívka v Letenských sadech v Praze, kterou tam měl obtěžovat zatím neznámý pachatel. Dívka se ze sevření agresora dostala díky své pohotovosti. Muže udeřila do rozkroku a utekla. Policie hledá zhruba 30letého muže, který mluvil plynule česky a výrazně voněl parfémem Dior.

Foto: Policie ČR

Identikit muže podezřelého z pokusu o znásilnění v Praze

Článek

Násilník zaútočil na dívku minulý týden ve středu kolem 20. hodiny u běžeckého oválu v Letenských sadech. Pachatele se zatím nepodařilo vypátrat, policie se proto obrátila na veřejnost s prosbou o pomoc.

„Muž si přisedl k poškozené na lavičku. Navenek tato dvojice mohla působit jako pár. Následně mezi nimi mělo dojít k verbálnímu a k fyzickému konfliktu. Při incidentu muž 22letou ženu osahával na intimních partiích a pokusil se ji svléct. Poškozená se bránila a udeřila ho do rozkroku a následně z místa utekla,” informovala v pátek o případu mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Zvrhlík osahával na eskalátorech metra mladou ženu, hledá ho policie

Krimi

Dívka ve výpovědi uvedla, že ji napadl zhruba 30letý muž, vysoký 180 cm, hubené postavy, který měl hnědé oči i vlasy a lehké strniště kolem obličeje. Mluvil plynule česky.

Na sobě měl podle policie černou bundu a mikinu s kapucí, tmavě modré džíny, na nohou černé tenisky a na ruce stříbrné hodinky. „Dále si poškozená všimla, že podezřelý měl na hřbetu ruky vytetovaný obrázek (znaky nebo tribal) a výrazně voněl voňavkou Dior - Sauvage,” upřesnila mluvčí. Žena podle ní zná vůni od lidí z rodiny, proto ji bezpečně určila.

Dvacetiletý sadomasochista zbil při sexu dívku do bezvědomí. Dostal tři roky

Krimi

Kriminalisté při sestavování znaků souvisejících s pachatelem usuzují, že při odchodu z místa mohl mít vrávoravou chůzi a viditelné poranění na krku, společně s poškozenou rovněž dali dohromady podobiznu hledaného.

„Prosíme případné očité svědky, kteří se v inkriminovaný čas pohybovali v Letenských sadech, aby se neprodleně ozvali na linku 158. Kriminalisté šetřením zjistili, že se jedná pouze o jeden skutek, a to aktuálně prověřovaný. Vyvrací tak tvrzení příspěvku na sociálních sítích, který informoval veřejnost o sérii obtěžování žen,” dodala Siřišťová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám