Hlavní obsah

Zvrhlík osahával na eskalátorech metra mladou ženu, hledá ho policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté pátrají po neznámém zvrhlíkovi, který měl v létě obtěžovat 20letou dívku na eskalátorech metra. Muž utekl, když začala jeho oběť volat o pomoc.

Podezřelý z obtěžování dívkyVideo: Policie ČR

 
Článek

Napadení se odehrálo již v srpnu, mluvčí policie Richard Hrdina o něm informoval v pátek se žádostí o pomoc. Dívka jela po eskalátorech v metru ve stanici I. P. Pavlova.

„Nejprve ji oběma rukama sahal na hýždě, a přestože se velmi bránila, ve svém ataku stále pokračoval. Ženu si přitáhl za bundu a nadále ji osahával na intimních partiích,“ uvedl Hrdina.

Policie dopadla muže podezřelého z osahávání dívky ve Varech

Krimi

Žena se mu nakonec vysmekla a prosila ostatní cestující o pomoc. Útočník proto rychle utekl. Podle policie se jednalo o muže vysokého 186 až 190 cm, hubené postavy. Měl delší tmavé vlasy a světlé oči. Oblečen byl do tmavé bundy a modrých teplákových kraťasů. Na hlavě měl černou kšiltovku.

„Jeho celkový vzhled působil zanedbaně a dle výpovědi zapáchal potem a močí,“ podotkl mluvčí s tím, že informace o jeho totožnosti přijme linka 158. Za znásilnění mu hrozí až pět let ve vězení.

Chlípník řádil v Pardubicích týdny. Pak si ale vyhlédl strážnici v civilu

Krimi
Foto: Policie ČR

Podezřelý z obtěžování dívky

Reklama

Výběr článků

Načítám