Hlavní obsah

Milý a chápavý nápadník dohnal ženu ze Znojemska k pokusu o sebevraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znojmo

Až pokusem o sebevraždu skončilo pro ženu ze Znojemska milostné dopisování přes internet s mužem, který tvrdil, že je z Blízkého východu a chce za ní přijet. Byl podle jejích slov velmi zdvořilý a chápavý, neměl ale dost peněz na cestu na jižní Moravu. Žena mu postupem času poslala dva miliony korun.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

O případu v pátek informovala mluvčí policie Lenka Drahokoupilová.

„Žena středního věku se stala obětí virtuálního nápadníka z Blízkého východu. Během několika měsíců si s ním psala a on byl velmi zdvořilý, milý a chápavý. Jeho manipulativní komunikace však měla jasný cíl: vylákat z paní peníze,“ uvedla mluvčí.

Policie hledá další oběti údajného inženýra Spokojeného

Krimi

Jeden ze způsobů, jak podle vyšetřovatelů muž tahal z ženy peníze, byly legendy o cestování. Moc se za ní prý chtěl podívat, ale neměl na cestu dostatek financí. Následovaly další výmluvy a návrhy, přičemž žena falešnému kouzlu pokaždé podlehla.

Žena ze Znojemska naletěla Rodriguezovi, virtuálnímu těžaři z Norska

Krimi

„Celkem mu naposílala přes dva miliony korun. Padly na to veškeré úspory i prodej rodinné nemovitosti. Když oklamaná žena jeho podvodný vztah prokoukla, byla bez peněz a ze zoufalství se pokusila skončit se životem. To se jí naštěstí nepodařilo,“ sdělila Drahokoupilová.

Herec to nebyl, ale nápadníka sehrál dobře. Žena z Hodonínska mu poslala stovky tisíc

Krimi

Policie v souvislosti s případem opět varovala před podvodníky na internetu. „Stále se objevují další nové neuvěřitelné případy. Varujeme ostatní ženy, aby se nestaly obětí neznámých nápadníků na internetu. Nevěřte různým legendám údajných amerických generálů, lékařů a ropných magnátů, kteří potřebují vaši finanční výpomoc,“ zdůraznila mluvčí.

Za lásku zaplatila dva miliony korun „americkému vojákovi“

Krimi

„Podvodníci tohoto druhu chladnokrevně působí na city nešťastných a opuštěných žen, které touží po romantické lásce a snaze někomu pomoci. Buďte obezřetné a neposílejte neznámým osobám peníze. Ty pak většinou nenávratně skončí na druhém konci světa. Nedávejte podvodníkům šanci,“ dodala policistka.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám