Hlavní obsah

Tom Hanks se vyléčil z koronaviru. Už je zpět v USA i s manželkou

Novinky, jky

Populární americký herec Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilsonová se v pátek vrátili do svého domova v Los Angeles. Více než dva týdny strávili v karanténě v Austrálii poté, co u nich lékaři diagnostikovali nový koronavirus. Hanks natáčel u protinožců snímek o Elvisu Presleym, který měl jít do kin v řijnu 2021. Natáčení snímku bylo pozastaveno.

Foto: Profimedia.cz

Tom Hanks se svou manželkou po příletu do Los Angeles.

Článek

Už 23. března se vše zdálo na lepší cestě, když Hanks na Twitteru napsal, že se po dvou týdnech od prvních symptomů cítí oba s manželkou lépe. Vyzval také lidi, ať používají rozum a zůstávají doma, jak jen to jde. „Chvíli to zabere, ale pokud se budeme starat jeden o druhé, pomůžeme, kde to jde a vzdáme se nějakého toho komfortu, tak by tohle všechno mělo přejít,” napsal mimo jiné Hanks, který se z Austrálie do své domoviny přemístil soukromým letadlem.

Nakažený Hanks s manželkou vyslali světu pozitivní zprávu

Koronavirus

V pátek již byla manželská dvojice, která svou nákazu oznámila 11. března, vyfocena, jak se usmívá v USA ve svém SUV, které řídil právě Hanks. Po návratu do země se musí dvojice podvolit dočasnému místnímu nařízení o setrvání ve vlastních domovech.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

Hanks není ani vzdáleně jedinou celebritou, která ohlásila nákazu novým koronavirem. Boj se zákeřnou nemocí Covid-19 potvrdili už herec Idris Elba, britský premiér Boris Johnson nebo princ Charles.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám