Hlavní obsah

Sestřičky se začaly starat o malé sourozence poté, co se koronavirem postupně nakazila celá rodina

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tříměsíční chlapeček a jeho téměř dvouletá sestřička zůstali v indické nemocnici v izolaci poté, co jejich maminka byla pozitivně testována na koronavirus. Původně si měl děti vyzvednout jejich strýc, protože jejich otec s nimi nežil, ale ten byl také pozitivně testován, stejně jako jejich babička. O děti se tak musely začít starat zdravotní sestřičky.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Sestřičky se začaly starat o tříměsíčního chlapečka a jeho sestru, poté co jim onemocněla rodina covid-19Video: KameraOne

 
Článek

Sedmadvacetiletá žena ze státu Čhattísgarh ve střední Indii přišla kvůli svým potížím společně s dětmi do nemocnice, kde byla pozitivně testována na koronavirus. Lékaři okamžitě její děti izolovali a čekali, až si je vyzvednou jejich příbuzní. U dětí se totiž nákaza nepotvrdila.

Španělská herečka se vrátila k práci zdravotní sestry, stará se o nemocné s Covid-19

Koronavirus

Nejprve se do nemocnice dostavil jejich strýc. Přestože neměl žádné potíže, lékaři ho pro jistotu otestovali na koronavirus a zjistili, že je také pozitivní. Pro děti si tak přišla jejich babička, u které se nemoc ale také potvrdila. O děti se tak začaly střídavě starat čtyři zdravotní sestřičky.

Turisté v Indii porušili karanténu. Dostali trest jako vystřižený ze školních lavic

Koronavirus

Lékaři samozřejmě oslovili i otce dětí, který s nimi sice nežil, ale byl schopen se o ně postarat. Jelikož u dětí i u otce ale bylo nejprve zapotřebí udělat druhé kontrolní testy na koronavirus, zůstali prozatím všichni v nemocnici, dokud nebude jistota, že nejsou nakažení a nebude tak hrozit další šíření viru.

Reklama

Související články

Češka popsala chaos v rakouském Ischglu

Alpskou Ibizu, městečko Ischgl, čekají zřejmě dlouhé právní boje. Hrnou se na něj totiž žaloby od jednotlivců až po ty skupinové, které zástupce města...

Výběr článků

Načítám