Hlavní obsah

Policie domlouvala nudistům na Pardubicku, aby si vzali roušky

Novinky, kub
Pardubice

Při kontrole dodržování nouzového stavu, který v Česku platí kvůli pandemii koronaviru, narazila policie na Pardubicku na nudisty v přírodě. Vyznavači opalování bez textilu byli ve skupince, navíc neměli roušky, tedy vše v rozporu s nařízeními vlády. Kontrola skončila domluvou.

Foto: Policie ČR

Policie na Pardubicku domlouvala nudistům bez roušek

Článek

Policie vyrazila kontrolovat lidi u vody v pátek na základě volání na tísňovou linku, podle kterého byli vidět nudisté bez roušek u rybníků kolem Lázní Bohdaneč.

Popíjení a vířivka, navzdory koronaviru byl na diskotéce v Holešově mejdan

Koronavirus

Policisté narazili na nudisty ve skupince a bez roušek. „Občané mohou být na místech k tomu určených bez oblečení, nicméně musejí mít zakrytá ústa a musejí dodržovat počty, ve kterých do přírody smějí jít,” sdělila v sobotu mluvčí policie Markéta Janovská.

Policejní výjezd skončil domluvou. „Všichni si dali říci a vládní nařízení respektovali,” uvedla mluvčí.

Foto: Policie ČR

Kontrola nudistů u Lázní Bohdaneč

V sobotu policisté vyrazili k rybníkům preventivně znovu a zkontrolovali 150 lidí. „Hlídky byly potěšeny, protože už zde nenašly žádnou větší skupinu lidí,” dodala Janovská.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

Reklama

Související články

Zkuste roušky, radí Babiš Trumpovi

Americký prezident Donald Trump se v souvislosti s bojem proti koronaviru dočkal nečekaného rádce. Český premiér Andrej Babiš (ANO) mu doporučil řešit rostoucí...

Výběr článků

Načítám