Hlavní obsah

Kvůli koronaviru přišel o práci, záhy vyhrál miliony

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život jako na houpačce má nyní nejmenovaný muž z australského Adelaide. Ten totiž nejdříve přišel o práci v důsledku propouštění kvůli pandemii koronaviru, jen několik týdnů po nepříjemnosti však v loterii vyhrál 4,8 milionu australských dolarů (75 milionů korun), informoval Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Výherce získal první cenu během sobotního slosování loterie Set For Life. Podle loterijní společnosti je zatím nejmenovaným výhercem muž mezi 20 a 30 lety, ženatý s malým dítětem.

Šťastlivec se nyní rozhoduje, zda si výhru nechá vyplácet průběžně a během dalších 20 let mu každý měsíc na účtu přistane 20 tisíc dolarů (314 tisíc korun), nebo si všechny miliony nechá poslat na účet rovnou.

Dítě k nezaplacení. Na svět mu pomohla matčina výhra v loterii

Koktejl

„Neuvěřitelný pocit. Zkontroloval jsem v noci tiket a zjistil jsem, že jsme vyhráli. Běžel jsem vzbudit manželku, která hned začala křičet. Máme malé dítě, takže nám taková částka hodně pomůže. Jako první budeme investovat do bydlení,“ prozradil výherce.

Ve 22 letech se stal v práci ze dne na den miliardářem

Koktejl

„Nedávno jsem přišel o práci a měl jsem plnou hlavu starostí. Tohle je obrovská úleva. Starosti jsou pryč, teď jsem naprosto šťastný,“ dodal.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

Reklama

Výběr článků

Načítám