Hlavní obsah

Skvěle vybavené Peugeoty za skvělé ceny. Nepropásněte jedinečnou akci, která se jen tak nevidí

Zákazníky netrpělivě vyhlížená akce je konečně tady! V pondělí 16. září startuje výjimečná nabídka 7 dní Peugeot, díky níž si lze pořídit skvěle vybavené nové vozy za skvělé ceny – od městského modelu 108 až po rodinné SUV Peugeot 5008.

Foto: PEUGEOT

Akce 7 dní Peugeot znamená jediné – skvěle vybavené vozy za skvělé ceny.

Článek

Již se stalo dobrým zvykem, že Peugeot dvakrát ročně – na jaře a na podzim – pořádá výjimečnou prodejní akci, díky níž je možné si pořídit skvěle vybavený nový vůz za skutečně jedinečnou cenu. Tato tradice, kterou značka odstartovala již ve svých počátcích působení v Česku, rychle přitáhla pozornost široké skupiny českých motoristů, kteří díky ní vždy udělali velmi dobrý nákup.

Foto: PEUGEOT

První takový výjimečný týden bývá vždy v lednu a ten druhý se právě nezadržitelně blíží. Akce 7 dní Peugeot startuje už v pondělí 16. září a z dosavadních zkušeností plyne, že právě tento týden bývá o zvýhodněnou nabídku Peugeotu skutečně velký zájem.

Foto: PEUGEOT

Zkušenější a informovanější zákazníci již proto vyčkávají, jakou zajímavou příležitost jim značka letos přichystá. Opět jsou totiž pro tuto speciální akci vyhrazeny nejen stovky skladových vozů, ale samozřejmě i nadále trvá možnost si objednat za zvýhodněnou cenu vůz do výroby přímo podle vašeho přání.

Foto: PEUGEOT

Pro vaši lepší představu, jak výhodná tato akce skutečně je, se podívejte na vybrané nabídky. Vždyť malý městský model 108 můžete mít v pětidveřovém provedení ve verzi ACTIVE 1.0 VTi 72 již za 219 000 Kč. Díky rafinovanému designu a moderní technice je mimořádně oblíbený pětidveřový Peugeot 208  k mání již za 257 000 Kč, a to ve výbavě ACTIVE s moderním benzinovým motorem 1.2 PureTech o výkonu 82 koní. Mimochodem právě řada motorů 1.2 PureTech se může pochlubit prestižním mezinárodním oceněním Engine of the Year, a to nepřerušeně od roku 2015 až 2018.

Foto: PEUGEOT

Stejný motor má pod kapotou i nejprodávanější malé SUV u nás, Peugeot 2008. Ve výbavě ACTIVE a s manuální pětistupňovou převodovkou ho můžete mít již za 309 000 Kč.

Foto: PEUGEOT

V nižší střední třídě je již tradičně v oblibě u zákazníků model 308. Také on je v rámci nabídky 7 dní Peugeot k dispozici za jedinečnou cenu 355 000 Kč, a to ve verzi ACTIVE 1.2 PureTech 110 s manuální šestistupňovou převodovkou. Praktičtější provedení kombi 308 SW s velkým kufrem o objemu 610 litrů je se stejnou výbavou i motorem k mání již za 377 000 Kč.

Skvěle vybavené Peugeoty za skvělé ceny.

Foto: PEUGEOT

Stranou však samozřejmě nezůstaly ani dva velké a praktické modely SUV. Kompaktní Peugeot 3008 si můžete během této speciální týdenní akce pořídit již za 515 000 Kč, a to ve verzi ACTIVE s motorem 1.2 PureTech s dynamickým výkonem 130 koní. Stejnou úroveň výbavy i pohonnou jednotku má sedmimístné rodinné SUV Peugeot 5008, jež se pouze během akce 7 dní Peugeot může pyšnit cenovkou 540 000 Kč. Zkrátka, ten správný čas pro nákup nového vozu nastane v pondělí 16. září. Neváhejte!

Foto: PEUGEOT

Výběr článků

Načítám