Hlavní obsah

Jak z romantického filmu: Kytice 100 růží od kurýra z Florea.cz

Novinky, Florea.cz

Ať už to přiznají, nebo ne, ženy romantické filmy milují. Komplikované vztahy, opulentní vyznání lásky a šťastné konce. Každá si přitom jednou za čas takové romantické gesto zaslouží. Že už to čeští muži pochopili, vědí v online květinářství Florea.cz, poptávka po kyticích 100 růží totiž neustále stoupá.

Foto: Florea.cz

Florea.cz rozváží květiny po celé republice

Článek

„Dešťové kapky bubnují do oken a ona tiše hledí skrz zamlžená skla. Najednou zvonek. Nikoho nečeká, tak kdo to může být? Pomalu a nejistě otevírá hlavní dveře. Přes obrovský pugét sta nádherných rudý růží ani nevidí usměvavou tvář mladého kurýra. Přebírá kytici, přečte si vzkaz a oči jí zvlhnou slzami štěstí.“

Ženy milují květiny a překvapení

Ať už je to mužům příjemné, či ne, vždycky budou srovnáváni s velkými milovníky z filmových pláten. Dobrou zprávou je, že i i když nemají sametový hlas jako Kristián, tělo jako Magic Mike a konto jako Jay Gatsby, mohou se princům na bílých koních vyrovnat.

Ženy milují květiny a překvapení. Kytice darovaná k narozeninám či svátku udělá radost, ale kytice „jen tak“, to je to, po čem ženy skutečně touží. Karafiátům už odzvonilo a v kurzu jsou velké kytice 100 růží. A je to zejména proto, že na českém trhu existuje online květinářství, kde je taková kytice finančně dostupná.

Florea.cz byla založena manželi Hemerlovými, kteří se v oblasti květin pohybují již bezmála 30 let. A právě díky svým zkušenostem našli způsob, jak do Česka dopravit květiny v co nejkratším čase za rozumné náklady. Zkrátka si všechno, od komunikace s pěstiteli, po vázání a rozvoz květin, dělá firma sama.

Foto: Florea.cz

Ženy milují květiny a překvapení

Opravdu čerstvé růže, které vydrží

Když si objednáváte kytici na Florea.cz, dost možná ještě roste ve skleníku nebo je zrovna na cestě do České republiky. A druhý den už ji šťastná žena svírá v náručí. Jak je to možné?

Zakladatel Jiří Hemerle chce vrátit českým zákazníkům víru v řezané květiny. Ví, že nabídka v klasických květinářství často neodpovídá jeho představě o kvalitě, a tak se rozhodl dělat věci po svém. Napřímo proto komunikuje s pěstiteli a ví, co jim zrovna kvete ve skleníku. Tato nabídka se pak dostane na e-shop Florea.cz – než si kytici objednáte, květiny se sklidí a chlazenými dodávkami dopraví do Česka. Zkušené floristky je pak uvážou, zákazníkovi zašlou fotku kytice a brzy ráno je přebírají kurýři.

Florea.cz rozváží květiny po celé republice. Růže, květinové krabičky, gerbery, frézie, rudé, bílé, žluté nebo modré, ty všechny se včas dostanou na místo určení. Kytici floristky namíchají vždy podle představ zákazníka a opatří ji vzkazem na přání. Ať už chce zákazník 1 růži, dva tucty, nebo celou stovku, Florea.cz vyjde vstříc.

Na sudý nebo lichý počet květů už se přitom dávno nehraje, důležitá je radost v očích obdarované ženy a velkolepé gesto jejího muže, které se směle vyrovná hollywoodským velkofilmům.

Zamyslete se, kdy vaše žena, kamarádka nebo sestra zažila naposled opravdové překvapení, které jí vehnalo slzy do očí. Pokud si nemůžete vzpomenout, je možná na čase poprosit o pomoc kurýra z Florea.cz.

Výběr článků

Načítám