Hlavní obsah

Chcete v Ostravě nakupovat potraviny kvalitně a výhodně? Poradíme kde!

Novinky, JIP východočeská, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už vás nebaví bloumat obchodem, kde nejsou potraviny tak úplně podle vašich představ? Rádi byste si z nákupů odnášeli domů tašku plnou čerstvých a kvalitních surovin, za které ale neutratíte celou výplatu?

Foto: JIP východočeská, a.s.

JIP Cash & Carry v Ostravě

Článek

Pak zamiřte do zbrusu nové prodejny JIP v Ostravě na adrese Frýdecká 700/475.

Tahle česká rodinná firma už více než dvacet let nabízí zákazníkům ty nejkvalitnější potraviny. A do Ostravy teď přišla se svým doposud největším projektem. Na ploše šesti tisíc metrů čtverečných totiž teprve před pár dny otevřela prodejnu, ve které najdete desetitisíce druhů potravin a nápojů, k tomu navíc pohodlné zázemí s občerstvením. To všechno v moderním a originálním hávu s příjemnou atmosférou.

Zelenina od farmáře, maso přímo od řezníka

Pokud máte rádi zdravé stravování, pak vás mile překvapí výběr až z tří set druhů ovoce a zeleniny měnících se podle sezónnosti, tuzemské od českých pěstitelů i exotické druhy. Přímo na prodejně je také plnohodnotné řeznictví s vlastní bourárnou masa. „Nabízíme vše od drůbežího, přes výběrové vepřové, například z přeštického plemene, až po BIO hovězí. Naši řezníci navíc zákazníkům poradí s výběrem masa a rovnou ho na přání naporcují,“ říká specialista na maso pro společnost JIP Michal Slanina.

Foto: JIP východočeská, a.s.

Maso přímo od řezníka

Ty, kdo mají rádi rybí maso, nová prodejna JIP také uchvátí. Zdejší rybárna totiž skýtá desítky druhů živých, chlazených i mražených ryb a mořských plodů. „Ryby uchováváme vždy v prostorách s kontrolovanou teplotou a pod stálým veterinárním dozorem,“ zdůrazňuje odbornice na ryby Markéta Hermanová.

Potraviny, které jinde nenajdete

Součástí prodejny je i vlastní řemeslná pekárna, která každý den zaplní ostravský pult voňavým pečivem. Kromě klasických tradičních výrobků tam najdete i bezlepkové alternativy nebo speciality jako třeba chléb ze stařeného těsta, které zraje až 48 hodin.

Foto: JIP východočeská, a.s.

Pečivo z naší pekárny

Ještě vám schází něco na zapití? Vydejte se přímo v prodejně do vinotéky. A zatímco budete nakupovat, manžela či přítele můžete nechat v pivním paláci, kde ho čeká zhruba 260 druhů piv nejrůznějších chutí i zemí původu.

Foto: JIP východočeská, a.s.

Vína z celého světa

Když po nákupu vyhládne, zastavte se ve zdejší samoobslužné restauraci s pizzerií, a k zákusku si nechte upražit a namlít čerstvou kávu od profesionálů v místní pražírně.

Nová úroveň nakupování

Jestli vám to všechno zní jako utopie, pak věřte, že není – v prodejně JIP Cash & Carry najdete vše, co potřebujete k vaření a kvalitnímu stravování. JIP prostě změní vaše představy o nakupování a posune je na úplně novou úroveň.

Výběr článků

Načítám