Hlavní obsah

Očima Saši Mitrofanova: Válka je vůl. Stojí před našimi dveřmi

Alexandr Mitrofanov, Alexandr Mitrofanov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vedle obrovské solidarity s lidmi z Ukrajiny, které v jejich domovech, v jejich bytech a na ulicích vraždí Putinova verbež, se už objevilo, že Ukrajinky si žádají příliš a že „sami máme málo“. Není to jen český rys. Je to v příslušnících všech národností jako v koze.

Foto: Milan Malíček

Alexandr Mitrofanov

Článek

Aktivuje se přirozený pud, že nejdříve se musím postarat o sebe, a když budu mít dost a něco zbude, pak se případně můžu podělit i s jiným. Také se na tom dá politicky přiživit a u nás už to samozřejmě nastalo. Kdo čekal, že parazity budou ANO a SPD, nezmýlil se.

O politická joja jako Andrej Babiš a Tomio Okamura ale nejde. Kdyby jich nebylo, určitá část obyvatelstva by si je musela vymyslet pod jinými jmény. Možná by nakonec vzniklo něco méně exotického než tito dva bojovníci za ryzí češství. Jde o tzv. obyčejné občany, kteří si hledí svého. Chci je oslovit a říci jim, co vím s jistotou. I kdyby mi odmítali věřit.

Takže, vážené a vážení. Jsme ve válce. Jsme v ní už několik let, ale nebyla tak hmatatelná pro člověka, který se jejím přiblížením odborně nebo ze zájmu nezabýval. Měli jsme a máme doma pomahače nepřítele. Rozšiřovali řetězové maily, zaplavovali diskuse na internetu, pronášeli moudra, která byla nad čísi chápání, z Pražského hradu. To byla ale studená fáze války.

Teď běží válka opravdová, horká, s fyzickým zabíjením stovek žen, dětí, starých lidí, novorozeňat v porodnicích. Válku zahájil jen a pouze proto, aby ukojil své komplexy, zločinec Vladimir Putin. Muži těch Ukrajinek, na které se díváte s podezřením, že vám budou ujídat chlebíčka, se snaží ze všech sil zastavit zlo, které je mnohem horší než to, které rozséval Adolf Hitler. Hitler totiž neměl jaderné zbraně a nevyhrožoval lidstvu, že ho zničí, pokud nebude po jeho.

Jestliže muži Ukrajinek, které vy pokládáte za přítěž ve vašem spokojeném životě, zlo nezastaví, nemějte žádné pochybnosti, že jednoho dne bude chtít přijít k vám. Bude chtít bombardovat vaše útulné příbytky, zabíjet vaše muže, znásilňovat vaše ženy a dcery a mučit vaše syny. Pokud doufáte, že to zachráníte výkřiky Jsme Slovani!, nedejte se splést. Putinovy zrůdy zabily mnoho Rusů v ukrajinském Charkově, vraždí své “bratry“ Ukrajince. Češi? To bude hračka.

Přitom by se tvářili, že tam, kde páchají zločiny, vůbec nejsou. Nevěříte? Tak koukněte.

Válka je vůl. Kdo by proti tomu něco namítal. Ale ten vůl stojí před našimi dveřmi a nezastaví se, jestliže nebude zastaven. Násilně.

Reklama

Výběr článků

Načítám