Hlavní obsah

Studentka během přednášky zjistila, že je multimilionářka

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vysokoškolská studia se nesmazatelně zapíšou do paměti dvacetileté studentce australské univerzity v Glenelgu. Během přednášky totiž zjistila, že se z ní díky výhře v loterii stala milionářka a následujících dvacet let bude dostávat měsíčně 20 tisíc australských dolarů (317 tisíc korun), píše The Australian.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Studentka, která si přála zůstat v anonymitě, vyhrála v australské loterii celkově 4,8 milionu australských dolarů, tedy přes 76 milionů korun. Částku sice nedostane celou naráz, i tak si však díky měsíční rentě zřejmě dokáže zařídit příjemný život.

„Byla jsem v šoku. Ale jelikož jsem měla přednášku, nemohla jsem příliš reagovat, což bylo dost těžké, protože jsem chtěla křičet a skákat radostí,“ řekla studentka o okamžiku, kdy v e-mailu zjistila, že vyhrála obří obnos peněz. „Jen jsem sledovala hodiny a čekala na konec, bylo to velmi napjaté,“ řekla.

Vykoupil losy ze čtyřiceti obchodů a dočkal se. Vyhrál přes sto milionů

Koktejl

Není sobec

Mladá žena ale s výhrou nemyslí jen na sebe, svojí matce chce pořídit auto a dům. „Nedokážete si představit, jaký rok jsem měla. Tohle je pro moji rodinu velká událost, všechno mění,“ uvedla studentka, která si plánuje zařídit i vlastní bydlení.

„Jakmile budeme moci opět cestovat, ráda bych podnikla výlety po Austrálii, ale i do zámoří. Co si s takovým množstvím peněz nemohu dovolit?“ uzavřela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám