Hlavní obsah

Vykoupil losy ze čtyřiceti obchodů a dočkal se. Vyhrál přes sto milionů

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kevin Clarke z města Candler v Severní Karolíně rád kupuje stírací losy. Minulý čtvrtek se rozhodl jít štěstí naproti a obešel zhruba čtyřicítku obchodů, kde vykoupil losy loterie Mega Cash. Riskantní a poněkud bláznivý tah mu vyšel. Jeden z losů byl totiž výherní a Clarke se dočkal jackpotu ve výši 5 milionů dolarů (zhruba 111 milionů korun).

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Stírací losy Mega Cash se prodávají po celém státě, Clarke se však minulý týden nechal prý vést instinktem. „Měl jsem opravdu silný pocit, že los s jackpotem bude někde v západní části státu,“ uvedl Clarke pro agenturu UPI.

Proto neváhal a vyrazil na cestu po obchodech. Hodlal vykoupit co nejvíc losů v hodnotě 20 dolarů (444 korun). I když Clarke neuvedl, kolik losů přesně koupil, dokázal dle svých slov vykoupit zhruba čtyřicet obchodů a trafik, které losy Mega Cash nabízeli.

A štěstí se na muže skutečně usmálo. Jeden ze zakoupených losů ukrýval jackpot. „Škrábal jsem a škrábal a nemohl tomu uvěřit. Začal jsem se třást a potom jsem se rozplakal,“ svěřil se Clarke.

Nezapomněl na 28 let starý slib a rozdělil se s přítelem o stovky milionů

Koktejl

Muž z Candleru si místo vyplácení renty vybral, že chce vyplatit celou částku najednou, byť nižší. Místo pěti milionů tak získal miliony tři, které mu po z danění vynesou 2,122 milionů (zhruba 47,1 milionů korun).

„Jsem prostý muž a sekám trávníky. Ale vždy jsem se zajímal o obchod s nemovitostmi, takže můj největší plán je teď investovat do tohoto trhu a také do nějakých menších podniků,“ uvedl na dotaz, co s výhrou udělá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám