Hlavní obsah

Sedmnáctiletá Američanka má nejdelší nohy na světě

Novinky, zkr
Texas

Teprve 17letá Maci Currinová z Texasu se zapsala do nového vydání Guinnessovy knihy rekordů pro rok 2021 díky svým nohám. Má je totiž nejdelší ze všech žen i teenagerů na světě, informovaly 6. října webové stránky Guinnessových rekordů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Maci má nohy dlouhé zhruba 135 centimetrůVideo: Reuters

 
Článek

Dívka měří 208 centimetrů, přitom dolní končetiny zabírají z jejího těla 60 procent. Její levá noha má 135 centimetrů, zatímco pravá 134. Život s takovou výškou ale podle Currinové není vůbec jednoduchý.

„Pořád se bouchám o něco do hlavy. Sednout si do auta je opravdu komplikované. Kalhoty a legíny musím mít šité na míru,“ posteskla si rekordmanka.

Její rodina je vcelku vysoká, nikdo ze sourozenců ale nevyrostl tak jako ona. Maci nejen že přerostla matku, která měří 170 centimetrů, ale i otce s jeho výškou 198 centimetrů.

Rychlostní rekordy mají i popelnice a kolečkové křeslo. Právě byly přepsány

AutoMoto

Získáním titulu chce inspirovat všechny vysoké ženy, aby se za to nestyděly. Sama s tím má totiž zkušenosti. „Byla jsem šikanovaná, protože jsem byla vyšší než všichni ostatní. Myslím, že nevěděli, jak to zpracovat. Asi ve druhém ročníku jsem se ale přestala starat o to, co si o mě lidé myslí.“

V současné době má Currinová populární kanál na sociální síti. V budoucnu by ráda studovala vysokou školu ve Velké Británii a zároveň by se chtěla stát nejvyšší profesionální modelkou na světě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám