Hlavní obsah

Mladíky překvapil v domě medvěd, načapali ho u lednice

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Truckee

Krušné chvilky zažili dva teenageři ve víkendovém domě v kalifornském Truckee. Minulou sobotu totiž náhle uslyšeli v noci hluk a nejdřív se domnívali, že tam vtrhl zloděj. Záhy se ale ukázalo, že to byl hladový medvěd, který zamířil rovnou do ledničky, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Medvěd se vloupal do domu a vlezl do ledniceVideo: Reuters

 
Článek

Patnáctiletý Hayes Sherman a stejně starý Bobby Harden sledovali v dolním patře domu televizi, zatímco Shermanova matka a její sestřenice byly v horním patře. Chlapci najednou půl hodiny po půlnoci zaregistrovali zvláštní šramot a zjistili, že u ledničky stojí medvěd. Ten si tam dal k půlnoční svačince maso, zmrzlinu a pár sušenek.

Jak píše server CNN, Sherman informoval svou matku pomocí chytrých hodinek, aby nechodila dolů a zároveň zavolal na tísňovou linku. Mezitím se oba mladíci snažili medvědovi zablokovat cestu dál do domu. Jak matka posléze uvedla, je to to nejhorší, co se může stát, když se mezi vás a vaše dítě postaví medvěd.

Po 13 minutách dorazila na místo policistka Allison Prerová, která zvíře vypustila ven z objektu. Pak vystřelila několik ran do vzduchu, aby medvěda zahnala na útěk.

Nemilou příhodu s medvědem zažila rodina už minulý rok. Tehdy jim rozbil přes deset oken.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám