Hlavní obsah

Královny brčálového rybníčku. Pod účastnicemi soutěže krásy se utrhl most

Novinky, Matěj Pálka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se 30 soutěžících o titul Miss Thajska vydalo pózovat na most, hýřily všechny dívky úsměvy a vše vypadalo naprosto perfektně. Během okamžiku se však celý obraz změnil, protože se most pod nimi zřítil a všechny spadly do kalného brčálového rybníčku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁSŘE: Pod účastnicemi soutěže krásy spadnul most, dívky skončily ve špinavém rybníkuVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Druhé kolo soutěže o thajskou královnu krásy začínalo 7. prosince ráno na severu země ve městě Čiang Mai. Dívky začaly svůj den v místní kavárně a pak se šly nechat vyfotit na visutý most spletený z lan. Ten navzdory hubeným postavám, které na něm stály, váhu 30 osob neunesl.

Týrání zvířat, nebo zábava? Psi museli tahat tuk tuk i vysmáté modelky

Koktejl

S mohutným šplouchnutím skončily všechny soutěžící v nepříliš vábně vypadající vodě jezírka. Tři dívky byly dokonce převezeny na kontrolu do nemocnice s odřeninami a škrábanci. Zbylých 27 soutěžících nakonec vzalo situaci s úsměvem a s vědomím, že se k nim jejich kolegyně připojí další den.

O něco méně úsměvné jsou však důsledky pro Worapota Čatkanjana, majitele restaurace, kde se akce konala. „Nechápu, jak to že se most propadl. Příště ho uděláme silnější,“ okomentoval pro agenturu AP.

V soutěžích jde o miliony

Čatkanjan také přislíbil uhradit veškeré náklady spojené s ošetřením dívek i s čištěním šatů. Na účet soutěže krásy rovněž převedl půl milionu bahtů (362 tisíc korun) jako dar.

Rybář našel rekordně velký velrybí výměšek. Může získat desítky milionů

Koktejl

„Normálně soutěž děláme v Bangkoku, nyní jsme zvolili Čiang Mai v domění, že to tu proběhne bez problémů,“ komentoval celou situaci ředitel soutěže Miss Thajsko 2020 Adisorn Suddee. Ten věří, že se už další problémy nevyskytnou.

Soutěže krásy jsou v Thajsku velice oblíbené a probíhají celý rok na regionální i celostátní úrovni. Účastnice v nich mohou vyhrát ceny v řádech milionů korun, ale především získat lukrativní smlouvy s modelingovými agenturami.

Reklama

Výběr článků

Načítám