Hlavní obsah

Muž omylem prodal manželčin půlmiliónový zásnubní prsten za 200 Kč

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Laguna Niguel

V domácnosti americké rodiny Cloutierových je teď asi pořádně horko. Eric Cloutier totiž při garážovém výprodeji prodal za 10 dolarů (asi 200 Kč) krabici na hodinky, ve které si jeho žena schovala svůj zásnubní prsten v hodnotě 23 tisíc dolarů (asi 450 tisíc Kč). Informoval o tom server ABC News.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Racquel Cloutierová schovala prsten do krabice před svým odjezdem do porodnice. Chtěla, aby byl na bezpečném místě mimo dosah dvouletých dvojčat. Svému manželovi o tom ovšem neřekla.

„V sousedství pořádáme každý rok garážový výprodej. Byla jsem v porodnici, měla jsem krátce po porodu a můj manžel si myslel, že by byla zábava, kdyby naše děti mohly něco prodat,“ řekla 31letá Američanka z města Laguna Niguel.

Mezi věci k prodeji zařadil Eric Cloutier i krabici na hodinky s uvnitř ukrytým prstenem. Chtěl se jí zbavit, ve skříni už totiž ležela dlouho bez využití. Když se jeho žena minulý týden vrátila z porodnice, chtěla si svůj prsten opět vzít, ale už ho nenašla.

„Šla jsem do skříně a nemohla jsem najít krabici. On mi řekl, že ji prodal. Zeptala jsem se ho: ‚Ty jsi ji prodal? Jak to myslíš, že jsi ji prodal?‘ Okamžitě jsem začala plakat,“ svěřila se matka pěti dětí.

Doufají, že se jim vrátí

Cloutier si jen vzpomněl, že krabici koupila nějaká dívka se světlými vlasy. Manželé teď doufají, že žena se o jejich omylu dozví a prsten vrátí.

„Je tu malá šance, že ten, kdo krabici koupil, o prstenu stále neví. Kdybych ho našla já, tak bych si ho nikdy, opravdu nikdy nenechala. Pokud jste poctiví, tak jste prostě poctiví. Ten prsten se v krabici očividně ocitl omylem,“ dodala Racquel Cloutierová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám