Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 19. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nic nestačí tomu, komu je málo to, co stačí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Plánování dnešního dne s vašimi nebližšími zrovna klidné nebude. Jejich přehnané představy, co všechno stihnete, bude nutné utnout v zárodku. Na rozdíl od nich víte, že den má svých čtyřiadvacet hodin a s tím nikdo nic neudělá.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Na poslední chvíli se vrátíte k slibu příbuzným, že se u nich dnes zastavíte. Návštěvu omezíte na nezbytnou délku, ale svoji povinnost si plníte. Může vás těšit, že jim uděláte radost. Určitě stihnete i příjemnější aktivity.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Možná bude lepší si pár kilometrů zajet na sjezdovku dál od vaší chaty nebo domova. Tam, kam máte namířeno, se mohou sjet stovky svátečních lyžařů a určitě se vám nechce trávit dlouhé minuty a hodiny ve frontě na vlek.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nedohadujte se s dětmi ani s partnerem o tom, co si kdo má vzít na sebe.  S velkou pravděpodobností se někdo vrátí, jen co vyjde ven. Hlavně pozor na reakce typu, já jsem ti to říkal/a. Přípravu oběda vám ztíží chybějící koření.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Cestu do dnešního cíle vám může zkomplikovat dopravní nehoda na vaší trase. Prokážete charakter a ochotně pomůžete postiženému řidiči nebo zraněné osobě. Zkrátí se vám tím čas na odpočinek, ale hartusit rozhodně nebudete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Máte-li dnes v úmyslu zajít s vaší láskou představit se jejím rodičům nebo půjdete k vám, nemáte se čeho bát. Konstelace Luny s Merkurem předpovídá, že všechno bude tak, jak předpokládáte. Stačí se usmívat a volit neutrální slova.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pohyb Neptunu naznačuje, že byste mohli změnit názor, a místo aktivního sportu, dáte přednost povalování v lůžku s rozečtenou detektivkou. Je zbytečné si cokoli vyčítat. Přes týden si moc nepoležíte, o čase na čtení ani nemluvě.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Bouřlivou scénu u sousedů nebo v okolí bydliště sledujte diskrétně pouze z okna. Nebylo by dobré vycházet, natož se do něčeho plést. Snad nedojde k nejhoršímu. O večerním programu nechte kvůli vlastnímu klidu rozhodnout partnera.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Někdo, kdo k vám má přijít na návštěvu, zavolá a omluví se. Nesmíte ho odsuzovat bez toho, že neznáte přesný důvod. Vyzvídat by bylo netaktní, ale budete-li trpěliví, dozvíte se všechno do nejmenších podrobností.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S velkým zadostiučiněním přijmete omluvu starších potomků. Chvíli jim to trvalo, ale mladí nemají ve zvyku ochotně přiznat chybu. I tak půjde o výmluvný důkaz vašich nebo partnerových výborných pedagogických schopností.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Svoji odpovědnost a ochotu pomáhat kamarádům dokážete tím, že k nim ochotně vyrazíte vzápětí poté, co vám zavolají a svěří se vám se svým problémem. Večer vás rozzlobí přiznání dětí, že domácí úkoly budou dělat na poslední chvíli.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Podaří se vám odstranit důsledky konfliktu se starými známými. Dobré je, že ani jim není současná situace příjemná a rádi vám dokážou, že je přetrvávající napětí mrzí. Druhou šanci dostanou zamilovaní, kteří zbrkle ukončili poslední známost.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám