Hlavní obsah

Hezký sex, ale v rozumném čase. Jak si píší sousedé v jednom činžáku

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také už vám hrabe? Bublina v pražském činžovním domě. Soused už jde v noci potřetí vykonat potřebu. Asi musí, fajn. Léčí se vůbec? Nespláchl, umyl si ruce? Neslyšela jsem téct vodu. Aha, už vstávají, dupají jak králíci v kotci. Sousedé už dosnídali, šíbování židlemi znamená, že se chystají do kostela.

Foto: archiv Právo

Článek

Je neděle. Na zpověď asi nedojde. Kéž by, třeba by pochopili vztah k bližnímu a pořád nerámusili. Jsou to cizinci v podnájmu, a to ještě v atraktivní čtvrti. Majitel bytu - soudce - je rád, že mu platí. Jak sdělil rétorikou jemu vlastní, podle něj jakákoliv kritika je "tvrzení proti tvrzení". Bezva, on tu ale nebydlí, má domek za Prahou. Něco vydržím, ale jak dlouho.

To majitelce ze třetího patra po ránu rupnou nervy a nandá to sousedce bydlící pod ní: "Učím na DAMU, talentovaní lidé mají teď utrum, divadlo máme zavřené a vy si tu děláte mejdany v nouzovém stavu," zvyšuje hlas na pohlednou třicátnici s vysokoškolským vzděláním. Ta se brání, že s kamarády řeší v noci pracovní problémy, ale nepochodí.

"Mně je to u pr..., tady bude klid, skoro rok už pracuji z domova. A nemáte roušku," seřve ji kantorka.

Foto: archiv Právo

To sousedi ve vedlejším vchodu řeší jiný problém. "Včera někdo z nás měl pořádnou oslavu - gratulace. Nevadí tak moc, že oslava běžela až do půlnoci (ale příště tak nedělat). Ale že po oslavě jste rozhodly (pozor, je tam fakt ypsilon) na SEX. Vítám, že užíváte, ale ne v 4 ráno! Prosím, buďte ohleduplné a plánujte zážitky tak, aby nevyrušovat své sousedy v nevhodný čas," rozepsal kdosi vzkaz na domovní dveře. A ještě připsal, že děkuje a že přeje "hezký sex".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám