Hlavní obsah

Američanka nechala v rozžhaveném autě desetiměsíční dítě a psa. Ti zemřeli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Desetiměsíční dítě společně se psem zemřeli v americkém státě Virginia poté, co je v rozžhaveném autě nechala čtyřicetiletá Američanka Kristen Grahamová, která se měla o dítě starat. Informuje o tom americká zpravodajská televize CNN, podle které je žena v autě nechala asi šest hodin.

Foto: Envato Elements

Ilustrační foto

Článek

K tragické události došlo minulý týden v úterý, kdy čtyřicetiletá Grahamová nechala dítě se psem v autě zhruba od 8:30 do 14:30 místního času.

Podle Rona Montgomeryho, šerifa okresu York-Poquoson, měla Američanka zaparkovat auto na přímém sluníčku s tím, že v odpoledních hodinách dosahovala teplota vzduchu téměř 38 stupňů Celsia.

Grahamová měla v jednu hodinu ráno osudného dne jet autem s dítětem a psem ke svému příteli do města Newport News v americkém státě Virginia. Tam mu měla předat cigarety a džus vyzvednutý na čerpací stanici a zůstat u něho zhruba do osmi do rána.

Když se čtyřicetiletá Američanka vrátila do místa svého bydliště, zaparkovala své auto a stáhla okénka dolů. Poté se měla odebrat domů, kde usnula.

Policistům přitom původně tvrdila, že po příjezdu měla v autě s dítětem a psem zůstat, Montgomery ovšem uvedl, že je podle vyšetřování jasné, že to není pravda.

„Je nesmyslné, aby se něco takového stalo,“ uvedl na tiskové konferenci Montgomery, podle kterého měla Grahamová ve 14:30 „obdržet telefonát“. Žena se kvůli němu šla v rychlosti podívat na své auto, ve kterém našla mrtvé dítě i psa.

V 16:00 pak někdo zavolal do kanceláře šerifa a uvedl, že na pohotovost nedaleké nemocnice dorazil 80letý muž s mrtvým dítětem v černém igelitovém pytli, uvedl dále Montgomery, podle kterého tento muž bydlel na stejném místě jako Grahamová.

Šerif ovšem uvedl, že čtyřicetiletá Američanka nebyla matkou zesnulého kojence. Tou má být teprve sedmnáctiletá dívka, která podle něj má s úřady spolupracovat. Její totožnost vzhledem k věku ale kancelář šerifa neuvedla.

Grahamová, která dítě často hlídala, je v současné době umístěna v regionální věznici Virginia Peninsula Regional Jail a podle Montgomeryho by se její čin mohl v závislosti na průběhu vyšetřování změnit na obvinění z vraždy.

Američanka ubodala šestnáctiletou dívku, pohádaly se kvůli omáčce v McDonaldu

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám