Hlavní obsah

Američanka ubodala šestnáctiletou dívku, pohádaly se kvůli omáčce v McDonaldu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dospívající Američanka v neděli ubodala šestnáctiletou dívku poté, co se v autě pohádaly kvůli omáčce z McDonaldu. Informuje o tom americká zpravodajská televize CBS, podle které byla dívka převezena do nemocnice, kde svým zraněním podlehla.

Foto: Envato Elements

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo ve Washingtonu D. C., hlavním městě Spojených států. Obě Američanky do McDonaldu přijely autem, uvnitř restaurace si objednaly jídlo a vydaly se zpět do vozidla. Tam se ale pohádaly kvůli jedné z omáček, které k pokrmu dostaly, což vedlo k pobodání 16leté Naimy Liggonové.

Policistům se pachatelku již podařilo zadržet. V současnosti se nachází ve vazbě, která na ni byla uvalena za vraždu druhého stupně. Policie navíc uvedla, že při zatýkání měla u sebe nůž.

Liggonová chodila na střední školu ve městě Waldorf ve státě Maryland. „Pro naši školní komunitu je to srdcervoucí a tragické období. Tohle není zpráva, kterou by ředitel chtěl sdílet, natož den před zahájením nového školního roku,“ uvedla v nedělním sdělení ředitelka školy Shanif Pearlová.

„Dopad této nesmyslné ztráty zasáhl naši rodinu, naše přátele a naši komunitu,“ uvedla rodina 16leté dívky v prohlášení, na které odkazuje americká televize CBS. „Naima se nikdy nedočká maturitního plesu ani promoce. Nedočkáme se ani toho, že by dokončila vysokou školu, vdala se nebo měla děti,“ uvedla dále rodina.

Řešení konfliktů způsobem, který končí smrtí, není v USA vzácné. Zhruba v polovině srpna Američan Chad Woods zastřelil řidiče nákladního vozidla, který na silnici srazil jeho 17letého syna, a to ve chvíli, kdy řidič zastavil a chtěl zavolat pomoc.

Američan zastřelil řidiče náklaďáku, který krátce předtím srazil a zabil jeho syna

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám