Hlavní obsah

Tereza Budková nebude na Štědrý den s přítelem Ondřejem Pavelcem. Musel odletět za prací

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modelka a druhá nejkrásnější Češka roku 2009 Tereza Budková prozradila, že letošní Vánoce nebude trávit se svým partnerem, bývalým hvězdným hokejistou Ondřejem Pavelcem. Ten odcestoval za prací do Kanady a Tereza ho nedoprovází. Štědrý den tak po letech bude trávit se svojí rodinou.

Tereza Budková a její VánoceVideo: Novinky

 
Článek

„Přítel bude kvůli práci pryč. Potěším maminku a babičky, že po dlouhé době budu trávit Vánoce s nimi. Těším se, až si odpočinu a přejím se cukrovím,“ řekla Novinkám Tereza Budková.

Slzy kvůli odloučení s partnerem nebyly. „Vynahradíme si to. Nejsme malé děti, zvládneme to. Je to jeho práce. Není tam pro mě prostor. Musí být s týmem, musí řešit sport, a ne přítelkyni. Ondřej je trenér, sluší se, aby se věnoval práci, kterou tam má,“ vysvětluje.

KVÍZ: Vyznáte se ve vánočních pohádkách? Otestujte svoje znalosti

Vánoce

„Myslím si, že udělám rodině velkou radost, že budu s nimi,“ dodala Budková, která nyní na poslední chvíli obchází nákupní centra a kupuje dárky.

„Celý život jsem se smála tátovi, který kupuje dárky na Štědrý den, a už pluji jeho směrem. Už se dostávám do stylu táty, že kupuji také vše na poslední chvíli,“ dodala Tereza Budková.

Nové vánoční písně. Je povoleno více kýče než obvykle

Kultura

Reklama

Související témata:
Tereza Budková

Výběr článků

Načítám