Hlavní obsah

Gabriela Partyšová střídmou stravu během Vánoc nevyhledává, zvládne přibrat až 5 kilo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Vánoce se moderátorka Gabriela Partyšová každý rok těší. Nepatří k lidem, kteří by vše chystali na poslední chvíli. Dárky pro nejbližší pořizuje dopředu a domácnost už má také vyzdobenou. Jak bude konec roku trávit letos?

Gabriela Partyšová a její VánoceVideo: Novinky

 
Článek

„Všechno dělám s předstihem, protože moje branže je taková, že do poslední chvíle pracuji a moderuji nejrůznější akce. Nerada se dostávám do časového presu. Dárky pořizuji v listopadu, a dokonce je mám zabalené. Nechci si dělat stres a dva tři dny před Vánocemi chci mít klídek,“ svěřila se moderátorka.

Vánoce každoročně tráví s rodiči, synem Kristiánem a sestřinou rodinou. „Jsme hudební rodina, u nás pořád zní hudba, teď když jsem pekla, tak už jsem si pouštěla koledy. Kristián hraje na piano a přijede sestra a její děti a ty také hrají,“ svěřila se Gabriela Partyšová s tím, že během příprav štědrovečerní večeře má každý svou roli.

„Většinou se střídáme, každý přidá ruku k dílu, můj otec dělá výborný bramborový salát, takže to máme rozděleno. Taky si hodně člověk uvědomuje, že vánoční čas je hodně i o obžerství, tak se to snažíme nepřehánět,“ prohlásila moderátorka s tím, že během svátku v rodině slaví také dvoje narozeniny. O dorty a sladké tak u nich není nouze a během Vánoc pravidelně přibírají.

Taťána Kuchařová chystá na letošní Vánoce velkou oslavu půlkulatin

Vánoce

Se začátkem nového roku ji tak bude čekat opět dřina a cvičení. „Dělám to preventivně celý rok, povětšinou přiberu čtyři až pět kilo, to mi nedělá problém. Jsem labužník, takže po Vánocích to budou dvoufázové tréninky,“ dodala moderátorka, kterou jsme potkali na nákupech v centru města.

Lucie Borhyová si bude Vánoce užívat se svou početnou rodinou

Vánoce

Vánoce s čerty, princeznami, bambitkou. Televize nasazují pohádky ve velkém. Nechybí ani ruský Mrazík

Vánoce

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám