Hlavní obsah

Taťána Kuchařová chystá na letošní Vánoce velkou oslavu půlkulatin

Miss World 2006 Taťána Kuchařová vánoční svátky miluje. Má k tomu i další důvod. Narodila se totiž 23. prosince, takže Vánoce prožívá o to víc.

Vánoce Taťány KuchařovéVideo: Novinky

 
Článek

„Miluji barevné Vánoce, které svítí, blikají jako v Las Vegas. Stejně tak cukroví a další pohoštění, 23.prosince navíc slavím narozeniny. Je to celoživotní kletba, ale s přibývajícím věkem si to docela užívám. Slavím to do Silvestra. Letos to navíc budou půlkulatiny (35), tak to bude jízda,“ svěřila se nám krásná modelka.

A jak u Kuchařů vypadá Štědrý večer?

„Teta dělá fantastickou rybí polévku, klasickou z jiker a tak. Tu máme rádi. Navíc máme čtyři druhy salátů. Moje máma je teď veganka, takže koumá nějaký veganský salát. Jinak na stole nechybí kapr. Celé Vánoce budu na chalupě a po Novém roce zmizím někam do tepla.“

Zpěvák Tomáš Klus: Nenakupujeme dárky, máme Ježíška

Vánoce

Jaký nejkrásnější dárek jako malá dostala od Ježíška?

„Milovala jsem barbíny a pamatuji si, že můj bratranec mi jednu z nejoblíbenějších, mluvící, ukradl. Také jsem milovala takové ty holčičí dárky jako první líčidla a tak.

Dlouhá léta jsem ale dostávala dárky na etapy. Moje rodina si ze mě dělala srandu, takže mi jednu část dárku dala k narozeninám a druhou část dárku jsem dostala pod stromeček další den, až pak byl kompletní,“ doplnila se smíchem Taťána Kuchařová.

Aby si rozsvítili vánoční strom, musí Maďaři šlapat

Vánoce

Popelka navštívila Strahovský klášter. Unikátní výstava nabízí ohlédnutí za životem Libuše Šafránkové

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám