Hlavní obsah

Lucie Borhyová si bude Vánoce užívat se svou početnou rodinou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro moderátorku Lucii Borhyovou jsou Vánoce nejkrásnějším obdobím v roce. S rodinou dokonce drží přes den půst, aby si ve velkém užili štědrovečerní večeři.

Lucie Borhyová a její VánoceVideo: Novinky

 
Článek

Lucie Borhyová Vánoce miluje. Je to pro ni období, kdy celá její rodina může být konečně zase pospolu.

„Štědrý den je nejkrásnější den v roce. Ráno vstaneme, dáme si vánočku s pohádkami. Dopoledne pak chodíme na hřbitovy, zavzpomínat, zapálit svíčku a dáme pak hezkou procházku, abychom vymrzli a dostali hlad. Přes den pak už nic nejíme, držíme půst, abychom měli hlad a užili si štědrovečerní večeři,“ prozradila nám usměvavá blondýnka.

Na štědrovečerní tabuli nesmí chybět kapr, řízek nebo vinná klobása. K bramborovému salátu moderátorka připravuje i bramborou kaši, protože salát děti moc nemusí. V případě polévek si rodina také může vybrat. „My máme dvě polévky, knedlíčkovou a rybí. Nás je docela hodně u stolu. Slavíme s mojí rodinou, bráchou, rodiči. Každý si může vybrat, na co má chuť.“

A jaké měla stálice Televizních novin největší přání, když byla malá dívenka? „Já jsem toužila dlouho po lyžích, protože rodiče mi říkali, že jak člověk roste, tak je blbost kupovat lyže. A jednou jsem přišla ke stromečku a stály tam ty lyže. Měla jsem hroznou radost a nazula jsem si je už v obýváku. Mám stále fotku, jak stojím na lyžích u stromečku,“ svěřila se Lucie Borhyová.

Vánoční zvyky a tradice, které navodí tu pravou sváteční atmosféru

Vánoce

Jak se slaví Vánoce ve světě

Vánoce

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám