Hlavní obsah

Anna Geislerová slibuje za dobré skutky zlaté prasátko

Novinky, Andrea Zunová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Dobro konati, zlaté prasátko viděti“. Pod tímto heslem přichází charitativní akce "Ježíšek uvádí" organizovaná nadačním fondem Heleny Houdové Slunečnice, společností Avon a za výrazné podpory herečky Ani Geislerové.

Foto: Novinky

Geislerová a Houdová uvádějí Ježíška

Článek

„Nemusíte se trápit hlady, u nás zlaté prasátko uvidí každý, kdo si za určitou částku koupí dárek – vlastně takové velké štěstíčko, jaké jsou lidé zvyklí kupovat na pouti. V balíčku se bude skrývat překvapení a můžu zaručit, že příjemné,“ slibuje Aňa Geislerová.

„Jsem šťastná, že se tato akce koná, protože se letos nepodařilo uskutečnit tradiční Vánoční bazar a já si nedokážu představit Vánoce bez dobročinnosti, to je pro mě osobně velmi důležitá věc. Takže zvu všechny, aby přišli podpořit Ježíška na Václavské náměstí,“ dodává Aňa Geislerová.

Avon a Slunečnice pro děti a ženy

Pro dobrou věc se spojili dva silní partneři na poli charity, kteří výtěžek z akce rozdělí spravedlivě mezi své projekty. Společnost Avon Cosmetics už 13 let pomáhá bojovat proti rakovině prsu a za tuto dobu předala více než 50 miliónů korun na boj proti této zákeřné nemoci. Mezi nejvýznamnější projekty patří sponzoring bezplatné Avon linky 800 180 800, sponzoring vyhodnocování screeningového programu a příspěvek 200 Kč na mammografické vyšetření v rámci programu Ženy ženám.

Slunečnice - nadační fond Heleny Houdové, je respektovanou a vysoce kvalitní humanitární organizací pečující o různě znevýhodněné děti na čtyřech kontinentech planety. „Filantropie a dávání by nemělo být výsadou pouze vybrané skupiny společnosti – elity. Každý z nás má možnost, byť malou částkou, změnit svět někoho jiného. Navíc akce "Ježíšek uvádí" je vlastně dvojí dávání – jednou obdarujete někoho potřebného na dálku a podruhé někoho blízkého pod vánočním stromečkem. Získané peníze Slunečnice rozdělí mezi své projekty zaměřené na sociální a zdravotní péči, vzdělávání dětí a další konkrétní aktivity v České republice i ve světě,“ říká prezidentka Slunečnice Helena Houdová.

Ježíšek bude u Bati na Václáváku

K návštěvě mimořádné charitativní akce Ježíšek uvádí v prodejně Baťa v samém centru Prahy, bude kolemjdoucí lákat originální výzdoba a známé osobnosti na místech prodávajících. Ti, kdo vstoupí a zakoupí si některý z dárků, budou zaplaveni přímo vlnou pozitivních emocí. Vždyť přispějí na konkrétní, prověřené charitativní projekty, v předvánočním shonu se na chvíli zastaví a vychutnají si kouzelnou atmosféru blížících se svátků. Seznam partnerů akce je zárukou, že kupci nebudou svého rozhodnutí litovat. Přibližně tisícovka krásně zabalených dárečků v různých cenových kategoriích bude obsahovat všehochuť od bot přes hračky, sportovní potřeby, kosmetiku až po poukázky na služby fitcentra.

Takže, dobré skutky konati, zlaté prasátko viděti – a také se s ním vyfotiti, bude možné od 18. do 20. prosince v prodejně Baťa na Václavském náměstí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám