Hlavní obsah

Brit nemohl najít partnerku, dal si reklamu na billboard

Třiadvacetiletý Ed Chapman z anglického Leedsu nikdy neměl přítelkyni - a dokonce nikdy nebyl ani na rande. Když na tradičních způsobech seznamování pohořel, rozhodl se zaplatit si billboard a najít vysněnou partnerku prostřednictvím reklamy na něm. Aktuálně už si Angličan píše se čtyřmi ženami, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ed Chapman pózuje společně se svým billboardem.

Článek

Chapman podle svých slov využil mnoho způsobů, jak najít přítelkyni, včetně seznamovacích aplikací, nikdy se na něj ale neusmálo štěstí. Došel proto k závěru, že musí přijít s něčím nestandardním.

„Dostal jsem se do věku, kdy bych měl mít za sebou alespoň jedno rande. Celých 23 let jsem byl ale single, nyní jsem připravený vstoupit do vztahu. Zkusil jsem nějaké seznamovací aplikace, vůbec to ale nefungovalo. Musel jsem přijít s něčím odlišným a napadlo mě, že billboard bude dobrým způsobem, jak se seznámit s lidmi,“ vysvětlil.

Práce snů? Japonec je placený za nicnedělání

Muži

Nejprve měl sice problém najít společnost, která by s jeho nápadem souhlasila, nakonec ale jednu takovou přece jenom našel. Billboard s jeho fotografií, na níž drží v rukou květiny, a s nápisem „date me“ (v překladu „pojď se mnou na rande“), je nyní umístěn u jedné z dálnic mířících do Leedsu.

Domlouvá první rande

A jak se zdá, neobvyklá taktika zatím funguje. Chapman už podle svých slov stihl obdržet množství zpráv od žen ve věku od 18 do 48 let a nyní má plné ruce práce s domlouváním prvního rande.

Zemřel nejosamělejší muž světa, 26 let žil v izolaci

Muži

„První zprávu jsem dostal ve stejný den, kdy byl billboard vyvěšen. Aktuálně si píšu se čtyřmi ženami, všechny se mnou chtějí na rande. Těším se na to. Jsem trochu nervózní, ale bude to v pohodě,“ svěřil se Angličan.

Ačkoliv se nejedná o tradiční metodu seznamování, Chapman je přesvědčený, že to koresponduje s jeho zábavnou povahu a pohledem na svět. „Je to bláznivé, nerad ale beru život příliš vážně,“ uzavřel.

Reklama

Výběr článků

Načítám