Hlavní obsah

Vrací se Einstein Kotek i Modrava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České komerční televize se snaží pokračovat ve svých seriálech dalšími řadami. Už 4. září začne Policie Modrava (TV Nova) a Prima začala připravovat druhou řadu seriálu Einstein – Případy nesnesitelného génia s Vojtěchem Kotkem v hlavní roli.

Foto: archív TV Nova

Policejní vyšetřovatelku Janu Vinickou si zahrála Soňa Norisová.

Článek

Kotek alias Filip König se opět dostane do nezvyklých situací, které se snaží vyřešit svým brilantním mozkem.

„Příprava byla taková, že jsem měl dvě hodiny boxu. Byl jsem překvapený, protože když to vidíte v těch filmech o Rockym a podobně… Zkrátka dáte někomu pěstí a je to. Já jsem do této doby nikoho neuhodil a před zrcadlem v tělocvičně jsem zjistil, že vypadám neskutečně vtipně. To se ale k té mé postavě Filipa hodí, protože on ten box úplně neumí, tak jsem se za to schoval,“ uvedl Vojtěch Kotek.

„Neuměl jsem se moc krýt, tak jsem ruce dával před sebe místo toho, abych je měl u hlavy, protože když je máte před sebou a někdo vás do té své rukavice praští, tak si sám dáte pěstí. Což se mi podařilo nesčetněkrát,“ dodal.

Jeho seriálovou partnerkou bude opět Anna Polívková a objevuje se i forenzní analytička Soňa Svobodová v podání Evy Podzimkové a hrdinova matka (Veronika Freimanová). „Maminka stále žije v Americe a za synem lítá, aby ho zachraňovala. Někdy zůstane déle a někdy zase kratší dobu. Tentokrát se ale zdrží. Kamila Königová je takový monolit už od první série. Vždy syna zpacifikuje a mluví mu do života. Snaží se prospívat jeho zdraví, velice dobře ví, co má syn dělat, a ten souboj zdárně pokračuje i ve druhé sérii,“ dodala Freimanová.

Foto: Prima

Vojtěch Kotek

Čtvrtá řada seriálu Policie Modrava začne 4. září. Poběží osm neděl a vždy o týden dříve bude na placené službě Voyo. Stejný tým povede kriminalistka Jana Vinická.

„Policie Modrava je pro nás herce srdcová záležitost. V nových dílech mě čekají změny v osobním životě. Diváci se mají na co těšit a myslím, že budou příjemně překvapeni,“ řekla herečka Soňa Norisová.

„Věřím, že závěrečná řada seriálu bude stejně úspěšná jako ty předcházející. Všichni – herci i skvělý štáb – jsme to dělali s velkou radostí. Tak to snad bude i na tom výsledku vidět,“ uzavřel Jaroslav Satoranský.

Jediný nepodepsal. Příběh Františka Kriegela z roku 1968 natočil Nikolaev

Film

V nových epizodách bude tým Jany Vinické řešit případ zastřeleného bývalého kriminalisty, vraždu mladé ženy, okolo které se motala celá řada milenců, zmizení dobře situovaného starého mládence nebo nález těla mladé ženy.

Reklama

Související témata:
Soňa Norisová

Výběr článků

Načítám