Hlavní obsah

OBRAZEM: Nikdy neříkej nikdy. V hlavních rolích Kostková a Maštalír

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do českých kin míří nová slovensko-česká komedie. Jmenuje se Nikdy neříkej nikdy, režíroval ji Braňo Mišík, jenž do hlavních rolí obsadil známé slovenské i české herce a herečky. Patří k nim Tomáš Maštalír, Tereza Kostková, Lenka Krobotová nebo Hana Holišová. Tvůrci snímek představili v pondělí, na pražském Střeleckém ostrově.

Trailer Nikdy neříkej nikdyVideo: Bontonfilm

 
Článek

Příběh zavádí diváky do světů Nadi a Petra, kteří se právě rozvádějí. Shodou náhod je svede dohromady osud a oni se s tím, co jim připravil, musejí popasovat. Dějově diváky zavede i do Afriky, konkrétně do Keni. Tam pro potřeby natáčení odletěla Lenka Krobotová.

„Bylo to až překvapivé. V momentě, kdy jsem myslela, že mám dotočeno, se rozhodlo rozvinout mou dějovou linku,“ zmínila Krobotová s tím, že „šlo až o divoké překvapení“. Na zážitky, které nedaleko Nairobi načerpala, ovšem vzpomíná ráda; doplnila, že tam strávila jen pár dnů. „Kolegové mi říkají, že jsem asi jediná herečka, které letěla do Nairobi na prodloužený víkend,“ podotkla se smíchem. Dodala, že jejím předobrazem byla skutečná žena, slovenská lékařka, která v Keni skutečně působí.

Do kin jde komedie v Česku i na Slovensku ve stejný den, a to 3. srpna. Tvůrci doufají, že by se mohla stát letním hitem kin.

Paľo Habera po letech natočil písničku. Pro film Nikdy neříkej nikdy

Kultura

Nová komedie Nikdy neříkej nikdy. Keňa, Tereza Kostková a Tomáš Maštalír

Film

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám