Hlavní obsah

Paľo Habera po letech natočil písničku. Pro film Nikdy neříkej nikdy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Populární hudebník Paľo Habera představuje po několikaleté odmlce svou novou skladbu. Jmenuje se Všechno se může stát a stane se ústřední písní k filmu Nikdy neříkej nikdy. Jeho hlavní hrdinkou je Tereza Kostková. Právě ona se objeví i ve videoklipu.

Foto: Bontonfilm

V komedii Nikdy neříkej nikdy hraje hlavní roli Tereza Kostková. Při natáčení klipu s Haberou.

Článek

Hudbu měl známý muzikant složenou už dříve, text však vznikl už přímo k filmu. „Film jsme viděli a text dodělali tak, aby s ním korespondoval. Dá se říct, že skladba je filmem částečně inspirovaná a zároveň na něj navazuje a doplňuje ho,“ říká Paľo Habera.

Tvůrci filmu Haberu oslovili a muzikant po zhlédnutí filmu neváhal. „Já mám rád romantické filmy,“ svěřil se s tím, že ho snímek oslovil. „Sám jsem se párkrát zařekl a řekl: Nikdy! A pak se to stalo nebo jsem to udělal. Na slovíčko nikdy je třeba si dávat pozor,“ dodal.

Nová česká komedie bude mít premiéru 3. srpna. Tereza Kostková v ní hraje cvičitelku Naďu. Nevyšlo jí manželství a chce se věnovat hlavně své práci a dětem v pubertě. Se štěstím v lásce už nepočítá a nemá na něj ani čas. Ale nikdy nevíte, co se stane dál…

Film natočili producenti úspěšných diváckých hitů Všechno nebo nic a Příliš osobní známost, režisérem je Braňo Mišík. V dalších rolích se představí Marek Majeský, Pavla Tomicová, Ondřej Sokol, Hana Holišová či Erika Stárková.

Paľo Habera: Jsem odchovaný Woody Allenem, mám radši vztahové filmy

Film

Nová komedie Nikdy neříkej nikdy. Keňa, Tereza Kostková a Tomáš Maštalír

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám