Hlavní obsah

Filmové premiéry: Banger, Indián, To nic, drahá a Avatar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Adam Mišík hraje hlavní roli ve filmu Banger. Co se stane, když do obchodníkova těla vletí duch indiána, se dozvědí diváci filmu Indián. To nic, drahá, je americký mysteriózní thriller. Před prosincovou premiérou druhého Avatara jde do kin ten první.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Banger

Alex prodává ten nejlepší kokain v Praze, ale dealování chce jednou provždycky nechat. Jeho snem je prorazit v rapu a nahrát svůj vlastní banger. Navíc se s ním rozchází jeho holka a chce jí dokázat, že na to má. Tahle noc je pro změnu jako dělaná. Kamarád Láďa totiž pro feat zařídil rappera Barracudu a to znamená vstupenku mezi top hráče. Jenže tahle vstupenka nebude levná…

Trailer filmu BangerVideo: Bontonfilm

Banger, Česko 2022, 105 min., komedie / drama, 105 min., režie: Adam Sedlák, hrají: Adam Mišík, Marsell Bendig, Anna Fialová, Sergei Barracuda a další.

Indián

Ondřej je tvrdý obchodník a arogantní workoholik. Smyslem jeho života jsou peníze. V Nebrasce právě dojednal životní obchod s bohatým investorem, který na okraji Prahy zafinancuje výstavbu luxusních rezidencí. Když na cestě z Ameriky letadlo přelétá nad rezervací, kde právě probíhá pohřeb indiánského náčelníka, jeho duch narazí do letadla a nedopatřením se vtělí do Ondřeje. A ten má o Ondřejově životě a hodnotách své představy.

Trailer filmu Indián

Indián, Česko / Slovensko / Polsko 2022, komedie, 94 min., režie: Tomáš Svoboda, hrají: Karel Roden, Vica Kerekes, Martin Myšička, Lukáš Latinák, Juraj Kemka a další.

To nic, drahá

Americký psychologický thriller pojednává o Alici, ženě v domácnosti z 50. let, žijící se svým manželem v naoko dokonalém vztahu. Záhy se však Alice začne obávat, že jeho okouzlující společnost možná skrývá znepokojivá tajemství.

Trailer filmu To nic, draháVideo: Vertical Entertainment CZ

To nic, drahá, USA 2022, psychothriller, 122 min., režie: Olivia Wilde, hrají: Florence Pugh, Olivia Wilde, Chris Pine, Harry Styles a další.

Avatar

Připomeňme si kdysi nově objevenou vzdálenou planetu: Pandora je mírumilovné místo s obyvatelstvem - Na’vi, žijícím v souladu s divukrásnou vegetací planety. Posádka vyslaná ze Země na své průzkumné misi objeví na Pandoře velmi cenný minerál, který by měl na Zemi nevyčíslitelnou hodnotu…

Trailer filmu AvatarVideo: Twentieth Century-Fox Film Corporation

Avatar, USA / Velká Británie 2009, sci-fi fantasy, 155 min., režie: James Cameron, hrají: Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Michelle Rodriguez a další.

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Související články

Adam Sedlák uvádí do kin film BANGER

Světovou premiéru měl na letošním Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech v sekci Zvláštní uvedení druhý celovečerní film scenáristy a režiséra...

Výběr článků

Načítám