Hlavní obsah

Kradl naftu a zůstal uvězněný v bahně

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LETKOV

Tak na tento lup asi nikdy nezapomene asi 30letý muž. Skončil v pasti, když v úterý k ránu kradl naftu z bagru na rozestavěné části dálničního obchvatu Plzně mezi Letkovem a Tymákovem. Zůstal i se svým automobilem uvězněný v bahně.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

"Na staveniště přijel kolem třetí hodiny terénním vozidlem. Vypáčil zámek na palivové nádrži stroje a hadicí přečerpával naftu do nádrže svého auta. Když chtěl odjet, zapadl do bahna až po nápravu a nemohl se hnout z místa," řekl vedoucí policejního oddělení ve Starém Plzenci Václav Vajshajtl.

Zloděj nechtěl své vozidlo opustit a počkal, až přijdou první dělníci na stavbu. Těm bylo hned jasné, o co jde a zavolali policisty. Ti na místě zajistili hadici, kterou zloděj naftu přečerpával.

Při výslechu tak nemohl ani zapírat. "Bude obviněn z trestného činu krádeže," dodal šéf policejního oddělení. Zapadlý vůz museli nakonec dělníci vyprostit z bahna těžkou technikou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám