Hlavní obsah

Místo karantény si nakažená užívala surfování, zadrželi ji přímo na pláži

Drama zažili v úterý po poledni všichni návštěvníci pláže Zurriola v San Sebastiánu na severu Španělska. Policisté tam zatýkali ženu nakaženou koronavirem, která místo aby se doma v karanténě léčila, odešla na pláž surfovat, píše deník El País. Video z akce obletělo během pár hodin celý svět.

Foto: archiv Aleny Wehle

Ilustrační foto

Článek

Informaci o nakažené ženě, která se opustila byt a vydala se na pláž, dostali policisté krátce po poledni. Policisté vyrazili na pláž, ženu objevili a vyzvali, aby šla z vody ven a doprovodila je na stanici. Žena je naprosto ignorovala a hodinu si dál surfovala, píše El País.

Po zhruba hodině se žena rozhodla skončit se surfováním a šla z vody ven. Tam už na ni čekali policisté, mnozí ve speciálních ochranných oblecích, aby se nenakazili. Žena byla sice lehce agresivní a snažila se jim prchnout, měla ale smůlu.  Skončila v poutech a na místní policejní stanici.

Některé zdroje uvádějí, že žena je profesí policistka, kterou udali kolegové, když viděli, že kašle na karanténu a jde si surfovat, píše El País.

Reklama

Výběr článků

Načítám