Hlavní obsah

Koronavirus komplikuje natáčení nového dílu Přátel

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O tom, že se legendární seriál Přátelé vrátí alespoň v jednom díle na televizní obrazovky, bylo rozhodnuto už dříve, projekt teď ale komplikuje současná pandemie nového koronaviru. Seriál se měl původně natáčet na konci března, filmování však bylo odloženo.

Foto: Profimedia.cz

Seriál se natáčel v letech 1994 až 2004.

Článek

Kdo by je neznal. Chandler, Joey, Ross, Monica, Rachel a Phoebe aneb Přátelé, kteří v letech 1994 až 2004 plnili televizní obrazovky po celém světě. Kultovní seriál se dočká návratu na obrazovky, i když už půjde s největší pravděpodobností pouze o jeden díl.

Foto: Profimedia.cz

Matt LeBlanc

Jak prozradil Matt LeBlanc, představitel Joeyho, v současné době si šestice herců připadá jako „kapela bez nástrojů”. I když je obsah jediného dílu zatím pečlivě utajován, dvaapadesátiletý LeBlanc naznačil alespoň pointu připravovaného comebacku. „Budeme to zase my a budeme vzpomínat na staré dobré časy,” prozradil herec.

Ačkoliv takové prohlášení naznačuje, že by díl už ve skutečnosti mohl být natočený, oficiálně měl proces začít koncem března. Aktuální situace však tvůrce donutila odložit natáčení minimálně do května letošního roku, informoval filmový časopis Variety.

Seriálové legendy se vrací. Přátelé nabídnou zbrusu nový díl

Film

Americký seriál Přátelé patřil k nejúspěšnějším televizním projektům vysílaným na přelomu století i nejúspěšnějším televizním projektům vůbec. O neuvěřitelné popularitě, které se seriál stále těší, svědčí i to, že šestice hlavních hrdinů získává asi dvě procenta příjmů z vysílacích práv, což činí zhruba 20 milionů dolarů (505 milionů korun) ročně pro každého z nich.

Reklama

Výběr článků

Načítám