Hlavní obsah

Robert! Konkurence pro Maxu?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvák Robert není prozatím hvězdou české popmusic, avšak již nyní je srovnáván s jiným mnohem známějším zpěvákem Martinem Maxou. Srovnání se však netýká ani tak hlasu, jako spíše postav obou zpěváků.

Článek

Robert z toho není dvakrát nadšený. Díky své 185 cm vysoké postavě a neoholené tváři si čtyřiadvacetiletý Robert Nosek získává oblibu především u dívčí části publika. "Už podle fotek mi všichni říkají, že jsem nový, mladší Maxa. Docela mě to vytáčí, protože dělám zcela jinou, diskotékovou a taneční muziku. Martina si vážím, ale mohl by být mým tátou," říká s humorem Robert. "Jediné, co máme společné, jsou asi modré oči a návštěvy posiloven. Já ale cvičím jen pro zpevnění těla a ne kvůli svalům," dodal Robert Nosek, který se mimo zpívání zabývá i modelingem.

Se svými písněmi se Robert uplatnil prozatím na výběrových albech České hudby Šílená láska a POPRON MUSIC Lásko má. Na titulech obou alb je přitom Robert vyfocený vždy s jinou kráskou. Na albu Šílená láska je jeho partnerkou vycházející šestnáctiletá hvězdička Alice Konečná. Pro album Lásko má si Roberta s Lucií Kachtíkovou, která byla na loňském ročníku Miss ČR čtvrtá, vzal do prádla jeden z nejznámějších českých fotografů Jakub Ludvík.

V Noskově životě se v poslední době objevila i třetí dívka - Petra Viktorinová, se kterou má na albu milostný duet. Lucie Kachtíková se na pěveckou dráhu nechystá. "Mám hodně nabídek ze zahraničí, a tak budu fotit a hodně pracovat," dodává půvabná Lucie, která se v celé své kráse představila na titulní straně prosincového vydání Playboye.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám