Hlavní obsah

Pákistánci bez roušek si udělali selfie s nakaženým pacientem v karanténě

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šest zaměstnanců pákistánských úřadů bylo suspendováno a umístěno do karantény poté, co je nenapadlo nic lepšího než si bez roušek udělat selfie s jedním pacientem nakaženým koronavirem.

Foto: Profimedia.cz

Sukkur, Pákistán

Článek

Fotografie byla pořízené v karanténních budovách nedaleko města Sukkur v provincii Sindh, kde bylo zjištěno celkem 399 lidí pozitivně testovaných na koronavirus SARS-CoV-2. z celkových 892.

Šest vládních zaměstnanců bylo navštívit politika, který se koronavirem nakazil během návštěvy Íránu. Místo dodržení bezpečnostních předpisů se s infikovaným politikem vyfotili bez roušek. Selfie brzy začalo kolovat na sociálních sítích a úřady začaly pátrat.

Zaměstnanci na fotografii byli suspendováni a umístěni do karantény. Jak uvedl deník Daily Mail, který o případu informoval, v provincie Sindh se potýká s nerespektováním karantény ve velkém měřítku. V uplynulých dnech bylo zatčeno přes 700 lidí snažících se dostat do uzavřeného města Karáčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám