Hlavní obsah

Nový přítel Lucie Bílé poprvé promluvil o jejich vztahu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nový přítel Lucie Bílé Petr Makovička poprvé doprovodil zpěvačku na veřejnou akci a poskytl Novinkám rozhovor. V sobotu zasedl vedle zpěvačky na Českém slavíkovi a v neděli ji doprovodí na finále Česko-Slovensko má talent. A tím prý zase s večírky na čas končí.

Článek

"S Lucií jsem na veřejné akci opravdu poprvé a upřímně jsem to čekal horší. Neměl jsem s tím problém. Určitě kamery a blesky fotoaparátů nic extra příjemného nejsou, ale nijak výrazně mi to nevadilo," řekl Novinkám na galavečeru po vyhlášení Českého slavíka nový přítel známé zpěvačky, který pracuje jako provozní restaurace.

Lucie získala nejen třináctého slavíka, ale také titul absolutní vítěz. Dostala nejvíce hlasů ze všech oceněných. "Oslavy budou v rodinném kruhu. Ráno nás čeká cesta do Brna, takže si sedneme a řekneme si, že to byl velký úspěch, poděkujeme s Fílou Lucii a půjdeme si lehnout," prozradil Makovička.

Lucii tedy v neděli doprovodí na další veřejnou akci. Společně jedou do Brna na finále Česko-Slovensko má talent, kde Lucie opět zasedne v porotě. Večírkový maraton prý ale tímto víkendem Makovičkovi nezačíná. Naopak.

"Jsem rád, že to je nalepený ve dvou dnech. Je pro mě snazší do toho skočit v jedné vlně a zase na dlouhou dobu to je pro mě ukončení dvou relativně těžkých večerů. Ale jak už jsem řekl, čekal jsem to horší. Vyhledávat publicitu ale dál určitě nebudu," říká rázně partner Bílé.

S Lucií spolu chodí už rok. Žijí ve společné domácnosti v Otvovicích a Makovička si výborně rozumí i se synem Bílé Filipem. "Lucie je úžasný člověk, báječná máma, výborná partnerka, neskutečně silná ženská. Jsem štastný, spokojený. Doufám, že i ona se mnou," říká.

S popularitou své partnerky problém nemá. "Samozřejmě jsem při seznámení věděl, kdo je Lucie, jakou má společenskou pozici. Netrpím tím, jinak bych do toho vztahu ani jít nemohl. Mám vlastní život, vlastní práci, vlastní přátele," vysvětluje Makovička.

Před vztahem s Bílou ale fanouškem zpěvačky příliš nebyl. Neměl dokonce žádné její cédéčko. "Teď mám kromě jednoho všechny. Určitě mě nenutila. Je to můj dobrovolný počin," dodal.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám