Hlavní obsah

Zamilovaná Lucie Bílá: přítele Makovičku si nevezmu, třetí svatba už nebude

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Lucie Bílá je již osm měsíců šťastně zamilovaná do provozního restaurace Petra Makovičky. "Je to nejlepší chlap, kterého mi život mohl přinést," řekla Novinkám zpěvačka. Do svatby se ale zpěvačka nehrne. Dokonce rázně říká, že potřetí vdanou paní už nikdy nebude.

Článek

"Vím, že se říká nikdy neříkej nikdy, ale já teď s klidným svědomím, myslím, můžu říct, že třetí svatba nebude," řekla Novinkám Lucie Bílá. "Měla jsem dvě krásné svatby, každá byla úplně jiná a já myslím, že to stačilo. Papír lásku na celý život nezaručí a krásně se dá žit i bez něj. Mám dvě zkušenosti a třetí už nechci," vysvětluje Bílá.

Již půl roku chodí s provozním pražské restaurace Krásný ztráty Petrem Makovičkou. Věří, že tentokrát jí láska vydrží. "Petr už mě několikrát šíleně překvapil. Velmi jsem se o náš vztah bála ve chvíli, kdy do nás začal šít bulvár. Udivilo mě, s jakou lehkostí to celé přijal. Naopak on uklidňoval mě. Žít s Bílou není jednoduché a on to dává levou zadní," prozrazuje.

Lucčin partner je o čtyřicet centimetrů vyšší než populární zpěvačka. Lucie si to užívá. "Je to nádhera. Je fakt krásný mít vedle sebe obřího chlapa. Koupila jsem si domů malou stoličku, aby se nemusel chudák pořád při líbání ohýbat, stojím na stoličce," směje se Bílá.

Vzájemně už seznámili rodiny. Syn Filip o vztahu prý věděl prakticky od začátku. "Poznal to. Asi jsem celá rozkvetla. Já už tvrdila, že pro život chlapa nepotřebujeme a budu žít Filípkem a prací. To syn mě pořád přesvědčoval, že nám doma někdo třetí chybí. Velmi si rozumí a jsou velcí parťáci," říká Bílá.

Velmi si sedla také s rodiči svého partnera. "Jsou to velmi milí lidé a cítím se v jeho rodině nádherně," dodala.

S partnerem už bydlí pod jednou střechou. "Petr se k nám nastěhoval a já věřím, že už tu zůstane navždy," dodala zpěvačka na sportovním odpoledni Hudebního divadla Karlín, kde v golfovém turnaji proti sobě soupeřily týmy muzikálů Jesus Christ SuperStar a Carmen. Zpěvačka nesoutěžila, ale držela palce faráři Zbigniewu Czendlikovi, který oddával její první svatbu. "Dala jsem mu pro štěstí růženec a pomohl. Zibi zabodoval," dodala Lucie.

Na sportovní den zpěvačka vyrazila s bratrem, synem Filipem a také jeho nevlastním bratrem Honzou, jehož matkou je Pavlína Baburková, manželka expřítele Bílé Petra Kratochvíla. Přítele Petra sebou zpěvačka nevzala. "Chci si soukromí chránit a už ho nechci vystavovat. Navíc je Petr v práci," dodala Bílá.

Reklama

Výběr článků

Načítám