Hlavní obsah

Lucie Bílá na Českém slavíkovi vyhlásila válku Nově

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Lucie Bílá v přímém přenosu na televizi Nova udělala reklamu na konkurenční Primu. Svoji polívčičku si přihřála, když veřejně propagovala soutěž Česko-Slovensko má talent. Na tiskové konferenci pak ještě přitvrdila.

Článek

"Baví mě, jak máma začala rebelovat. Je to mnohem lepší," komentoval na večírku po předávání cen Český slavík Mattoni 2010 vystoupení Lucie Bílé její syn Filip.

Primácká soutěž Česko-Slovensko má talent jde v neděli do finále. Lucie je v tomto pořadu porotkyní.

I kvůli tomu jí Nova na Slavíku zakázala zpívat a Lucie měla také jasné instrukce: žádná propagace Primy. Zpěvačka se ale zřejmě držela rčení koho chleba jíš, toho píseň zpívej, a spustila.

„Chci poděkovat strašně všem, co mi dovolili hledat talenty, protože mě to strašně bavilo,“ začala Lucie poté, co opět triumfovala a odnesla si již třináctého slavíka. "Chtěla bych poděkovat Jeffovi, Davidu Prachařovi, Pycovi, Jaro Slávikovi... Zítra máme finále, bylo by prima, kdybyste se dívali," přitvrdila zpěvačka.

Na tiskové konferenci poté Lucie zašla ještě dál. "Jestli se nebojím, že si už na Nově nezazpívám? Nebojím. I kdyby mi zakázali zpívat, bylo by to jen do doby, než bude nový ředitel," smála se zpěvačka.

"A museli by být hloupí, kdyby si mě nepozvali. Zatímco pro televizi, která o prvenství může přijít, by něco takového bylo katastrofou, nebudou-li pozornější, pro mě ne. Já tu - doufám - ještě nějaký čas zpívat budu. Kdo se bojí, nesmí na Primu," upřesnila Lucie. "A komu fandím v Talentech? Užasná je taneční skupina The Pastels," dodala se smíchem a všichni v sále se smáli s ní.

Foto: Petr Horník, Právo

Letošní vítězové Českého slavíka Lucie Bílá s Karlem Gottem

Pořadatel ankety Jaroslav Těšínský byl v šoku a úsměv by z něj vymámil málokdo. Přesto diplomaticky vysvětlil, že mu prohlášení Lucie nevadí. "Pořádám anketu Český slavík, mně to nevadí a netýká se mě to. Nejsem ředitel ani nepracuji na Nově," dodal.

V televizi Prima zřejmě ten večer bouchalo šampaňské. Vedle Lucie Bílé vystoupila přes nelibost televize Nova na Českém slavíkovi další tvář Primy Jan Kraus. Ten je totiž tváří generální partnera slavíka a tak Nova nemohla nic dělat. Mezi oceněnými byla dál skupina Nightwork, jejíž členem je zase moderátor Česko-Slovensko má talent Jakub Prachař.

Lucie Bílá v Českém slavíkovi bodovala a kromě prvního místa v kategorii zpěvačka si odnesla i titul absolutní vítěz. [celá zpráva]

Převálcovala počtem hlasů i Karla Gotta. Nejlepší kapelou se stala skupina Kabát.

Lucie Vondráčková si stejně jako loni odnesla druhé místo v kategorii zpěvaček. Na párty ale už nedorazila. Šuškalo se, že proto, aby nemusela odpovídat na otázky týkající se jejího nového přítele, hokejisty Tomáše Plekance. "Lucii bylo velmi špatně. Leze na ni angína. V sále byla hrozná zima, tak si šla domů lehnout. Stejně tak Marta Kubišová, té bylo během přenosu hrozně," řekl Novinkám tatínek zpěvačky Jiří Vondráček.

Na večírku v hotelu Ambassador ještě po půlnoci popíjeli Petr Bende s manželkou. Jejich syna Matyase hlídala babička. "Je to poprvé, co si jej rodiče vzali na celý víkend. Máme volno, dokonce půjdeme i spolu do kina a to už se nestalo ani nepamatuju," usmívala se Zuzana Bende.

Slavili také bronzová slavice Ewa Farna, objev roku Markéta Konvičková, Petr Janda s manželkou, Martin Chodúr, Anna K nebo Karel Gott s přáteli, ale bez manželky Ivany, která odjela krátce po přenosu domů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám