Hlavní obsah

Bydlení u Wolverina: Jak vypadá dům, který nabízí k pronájmu Hugh Jackman

Australský herec Hugh Jackman se rozhodl nabídnout svůj dům v přímořském letovisku East Hampton na Long Islandu v New Yorku během zimních měsíců k pronájmu. Herec a jeho manželka Deborra-Lee Furnessová koupili dům v roce 2015 a šest let jej rekonstruovali. Nyní jej nabízejí k pronájmu v přepočtu za 3,7 milionu korun měsíčně.

Foto: Profimedia.cz

Hugh Jackman a jeho žena Deborra-Lee Furnessová nabídli k pronájmu tento dům na Long Islandu.

Článek

Nemovitost, kterou představitel filmového Wolverina nabízí k pronájmu, leží na hektarovém pozemku a tvoří ji dvě budovy – hlavní sídlo a dům pro hosty. Celková užitná plocha činí 464 m2.

Dům stojí na útesu s výhledem na vody Gardinerova zálivu. V komplexu je celkem pět ložnic (tři jsou v hlavní budově) a stejný počet koupelen. Součástí jeho vybavení je posilovna, soukromé kino a bazén s vířivkou.

Hezkým prvkem velmi minimalisticky zařízeného sídla je ručně vyřezávaný stůl z ořechového dřeva v neformální jídelně. Milovníky vaření nadchne plně zařízená velká kuchyň. Interiér domu je provázán se zahradou díky oknům i proskleným dveřím sahajícím od stropu k podlaze.

V mezipatře je zázemí pro sledování sportovních přenosů, v obývacím pokoji je pak možné se při posezení těšit buď pohledem do plamenů ohně, nebo na moře, nebo prostě jen přemýšlet o všem možném.

„My s Hughem jsme naprostí backgammonofilové, takže je tu i sada backgammonů (vrhcáby),“ svěřila se před několika lety reportérům webu Architectural Digest Jackmanova žena, herečka Deborra-Lee Furnessová.

Dům pro hosty je pak zařízen dvěma ložnicemi a obývacím pokojem s otevřeným půdorysem a kuchyňským barem.

Proměna domu do jeho současné podoby trvala šest let. Herci se obrátili na uznávanou interiérovou architektku Stellu Lomont Rouhaniovou, která jim pomohla vytvořit „maximální zenový klid“, jak styl zařízení charakterizuje v popisu nemovitosti realitní kancelář The Corcoran Group.

Spolupráci s architektkou si vzala na starosti Jackmanova manželka, ten ji za výsledek neopomněl v rozhovoru pro Architectural Digest pochválit: „Deb je výjimečná. Během pěti let jsem byl téměř na každém jejich setkání. Měl jsem pocit, že vím, jaké to bude, až tam poprvé vstoupím. Mýlil jsem se. Domov zcela předčil má očekávání. Neuvědomoval jsem si, že to, co Deb vytváří, je nejen krásné, ale i hřejivé. Ještě teď, když vejdu do dveří, cítím ten klid.“

Jak připomíná server New York Post, herečtí manželé za nemovitost, jíž si v roce 2015 pořídili coby domov svých snů, utratili 3,5 milionu dolarů (78,19 milionu korun). V současnosti ji na zimní měsíce hodlají pronajímat za 166 666 dolarů (3,7 milionu korun) měsíčně.

Anketa

Líbilo by se vám bydlení v tomto domě?
Ano, to by se mi líbilo.
67,4 %
Kdybych si mohl/a sem tam něco upravit podle svého, tak ano.
6,7 %
Ani moc ne.
14,5 %
Kdepak, tohle by nebylo nic pro mě.
11,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 567 čtenářů.

Sylvester Stallone nabídl k prodeji své luxusní sídlo se stájemi

Jak bydlí VIP

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám